SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuğuyla İntihara Kalkıştı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:04:23
Çocuğuyla İntihara Kalkıştı
A- A+ PAYLAŞ

Ailesi ile yaşadığı problemler nedeniyle bunalıma giren genç kadın yanına 3 yaşındaki çocuğunu da alarak, hem balkondan ve hem de camdan atlama girişiminde bulundu.

Olay, Yavuz Selim Mahallesi TOKİ Bestekar Sokakta No: 11’deki 4 katlı apartmanda meydan geldi. Mahalle sakinlerinin bir kadının balkona çıkarak yanında bulunan 3 yaşındaki çocuğu ile birlikte balkondan atlamaya çalıştığını ihbar etmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekipleri, itfaiye ve 112 acil servis ambulansı yönlendirildi.

EVDEKİ EŞYALARI AŞAĞIYA ATTI

Olay yerine gelen polis ekipleri, 4 katlı apartmanın son katındaki evin balkonuna yanına kız çocuğunu da alarak atlamaya kalkışan H.Y.  (19) adlı kadın ile karşılaştı. Genç kadın itfaiye ekipleri şişme balonu kurarken, evindeki sandalye ve eşyaları aşağıya doğru fırlattı.

Balkonun önüne şişme balon konulduğunu gören genç kadın, daha sonra apartman giriş tarafındaki odanın camına çıkarak atlamaya çalıştı. Burada polis ekiplerinin uzun süre ikna etmeye çalıştığı kadın atlayacağını söyledi ve beraberinde çocuğunu da atacağını ifade etti. Kız çocuğunun zaman zaman ağladığı görüldü. 

POLİS KONUŞTURDU, BALKONDAN GÖREVLİLER İÇERİ GİRDİ 

Şikayet için gittiği polis merkezinde her hangi bir işlem yapılmadan geri gönderildiğini ve eşine karşı her hangi bir işlem yapılmadığını söyleyen genç kadın, Emniyet yöneticilerince sürekli konuşularak ikna edilmeye çalışılırken, apartmanın arka kısmına ise merdivenli itfaiye aracı getirtilerek, balkondan polis ve itfaiye ekipleri içeri girdi. Bu esnada apartmanın arka kısmında bulunan şişme balon, apartmanın ön kısmına getirildi. 

POLİSLER SON ANDA PENCEREDEN İÇERİ ÇEKTİLER 

Emniyet görevlilerinin “Ne istiyorsan yapalım. Kocanı gözaltına aldık, istiyorsan boşanman için yardımcı olalım. İstiyorsan seni kadın sığınma evine götürelim” ifadelerine karşı “Ben kararımı verdim, atlayacağım” diyerek ikna çabalarını boşuna çıkartan genç kadın çocuğunu kucağına alarak pencereden sarkmaya çalıştığı bir esnada,  arka kısımdan balkondan eve giren polisler sessizce yaklaşarak, kadını ve kucağındaki çocuğu içeri çektiler. 

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI 

Kadının içeri alınmasından sonra hazır bekleyen 112 acil servis görevlileri, hızlı bir şekilde apartmana girerek kadına sakinleştirici iğne vurdular. Genç kadın polislerinde yardımı ile aşağıya indirilerek ambulansa konuldu. 3 yaşındaki kız çocuğu ise, genç kadının ailesine teslim edildi. Genç kadının ailesi de şikayet nedeniyle karakola götürüldü.

Yaklaşık 1 saat süren intihara teşebbüs olayının, olumsuz bir sonuç yaşanmadan atlatılması polis ekiplerine  rahat bir nefes aldırdı. 

Genç kadının yaklaşık 20 günden beri psikolojik sorunlar yaşadığı ve son günde ise bunalıma girdiği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız