SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çocuk Eğitim Faaliyetleri Önemli"

0
Güncellendi - 2016-08-12 03:10:38
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Rabia Parkının içinde hizmet vermeye başlayan Esma Biltaci Kültür ve Sanat Merkezini ziyaret etti.  Öğrencilerinin gösterileri izleyen Başkan Polat, “Türkiye’nin gelecekte daha sağlam temellere oturması için çocuklarımıza yönelik eğitim, kültürel faaliyetlerin önemi büyük” dedi.

Esma Biltaci Kültür ve Sanat Merkezi çatısı altında Kuran’ı Kerim, Resim, Bağlama kursları ve diğer yürütülen faaliyetler hakkında Başkan Yardımcısı Haydar Şahin’den bilgiler alan Başkan Polat, “Gençlerimizin ve çocuklarımızın bilgili ve geleceğe hazırlıklı yetişmelerini istiyoruz" dedi.

BAŞKAN POLAT, “TÜRKİYE’NİN DEĞİŞİM MİMARLARI BİLGİLİ GENÇLERİMİZ OLACAK”

Başkan Polat, “15 Temmuz darbe girişiminden sonra bu ülkenin her vatandaşına düşen görev, hiç durmadan, yorulmadan çalışmak ve koşturmaktır. Cumhurbaşkanımızın sürekli vurguladığı gibi, ülkemizi 2023 ve 20171 hedeflerine ulaştırmak için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalar kapsamında özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimli olmasına büyük önem veriyoruz. Güçlü Türkiye’nin değişim mimarları hayatını bilgi üzerine inşa edecek gençlerdir. Bizde yavrularımızın en doğru şekilde eğitim almaları, okumaları, araştırma ve kendilerine geliştirmeleri için yeni merkezler oluşturmaya devam ediyoruz. Kültürel ve eğitim faaliyetlerini önemsiyoruz. Kent Konseyimiz ayrı çalışıyor, Medeniyet ve Sanat Araştırmaları Merkezinde ise çok yoğun eğitim faaliyetleri devam ediyor” dedi.

BAŞKAN POLAT, “ÇOCUKLARIMIZIN İSTEK VE GAYRETİ BİZİ MUTLU EDİYOR”

Tüm çocukların masum olduğunu ifade eden Başkan Polat, “Çocuklarımızın hepsi cennetliktir. Eğitim çalışmalarında yer alan öğretmenlerimiz bu çatı altında çocuklarımıza Cenabı Allah’ı Kuran-ı Kerim’i, Hz. Muhammed ( SAV ) ‘in hayatını öğretiyorlar. Öğrencilerimizin gayretleri bizi mutlu ediyor. Erken yaşta eğitim ve dersle tanışan, okumaya hevesli tüm yavrularımızın gözlerinden öpüyor, tebrik ediyorum” dedi.

Öğretmenlere ‘ders müfredatları’ konusunda bazı tavsiyelerde bulunan Polat, “Sizin yaptığınız bu iş çok önemli. Bu çocuklarımız toplumun ve tüm İslam Ümmetinin geleceğidir. Çocuklarımız ne kadar dinine, vatanına, milletine, bayrağına saygılı ve sadık olarak yetişirse geleceğimizde o kadar teminat altına alabiliriz. Çocuklarımıza en büyük hizmet Allah’ı ve Peygamber Efendimizi öğretmektir. Ders metotlarını çocuklarımızın anlayabileceği şekle getirmeliyiz, eğlendirerek öğretmek gerekir. Peygamber Efendimiz bir Hadis-i Şerifinde “Kolaylaştırınız, zorlaştırmayınız” diye buyurmaktadır.  Tüm öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Çocuklarını merkezimize gönderen anne ve babalara ayrıca teşekkürleri sunuyorum” şeklinde konuştu

Başkan Polat, gösterilerin ardından çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti. Esma Biltaci Kültür ve Sanat Merkezinde eğitim gören çocukların aileleri de kültürel ve eğitim faaliyetlere ciddi destek veren Başkan Polat ve ekibine teşekkürlerini sundular.

Bülten

unnamed (17)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız