SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuk Korosu İçin Ön Kayıt

0
Güncellendi - 2016-12-07 19:01:50
Çocuk Korosu İçin Ön Kayıt
A- A+ PAYLAŞ

Bugüne kadar bir çok alanda kurs veren ve binlerce kursiyer yetiştiren Malatya Büyükşehir  Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi’ndeki faaliyetler, 7'den 70'e  her kesim tarafından yoğun ilgi görüyor.

Özellikle müzik alanında yoğun ilginin olduğu MABESEM'de sadece yetişkinlere yönelik değil, çocuklara yönelik kurslar da düzenleniyor. Bu bağlamda MABESEM bünyesinde 2017 yılı etkinlikleri çerçevesinde Çocuk Korosu oluşturuluyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından verilen bilgiye göre, Çocuk Korosu’na 8-14 yaş grubu sesi güzel olan çocukların alınacağı belirtilerek,  koroya katılmak isteyenlerin ön kayıt  başvurusunda bulunmaları istendi.

Ön kayıtlardan sonra elemeler yapılarak koronun oluşturulacağı ve Ocak ayı içerisinde de eğitime başlanacağı kaydedilirken, Çocuk Korosu hakkında bilgi almak isteyenlerin Sanat ve Eğitim Merkezi öğrenci işlerinin (0422) 377 12 42 nolu telefonunu arayabilecekleri belirtildi.

Bülten

sanatmerkezi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız