SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuk Korosu Konser Hazırlıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:29:50
Çocuk Korosu Konser Hazırlıyor
A- A+ PAYLAŞ

‘Doğunun Batısı, Batının Doğusu’ Çocuk Müziği Korosu, SODES projesi kapsamında vereceği Türk Sanat Müziği Konseri’nin provasını yaptı.

Malatya Musiki Derneği tarafından hazırlanan SODES destekli proje kapsamında ‘Doğunun Batısı, Batının Doğusu’ Çocuk Müziği Korosu, 13 Kasım’da Sabancı Kültür Merkezi’nde Türk sanat müziği konseri verecek.

Musiki Derneği’nde gerçekleştirilen prova çalışmaları sonrası gazeteciler açıklamada bulunan Malatya Musiki Derneği Başkanı Mehmet Tunçyıldırım, “Valiliğimiz tarafından yürütülen, Malatya Musiki Derneği’nin yürüttüğü ve Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenen bir proje hazırladık. Buy proje kapsamında 13 Kasım’da Sabancı Kültür Merkezi’nde, ‘Doğunun Batısı, Batının Doğusu’ Çocuk Müziği Korosu Türk sanat müziği konseri verecek” dedi.

Çocuk korosunun 10 aylık bir çalışma dönemi geçirdiğini kaydeden Tunçyıldırım, “13 Kasım Çarşamba günü 19.00’da Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan konserimize tüm halkımızı davet ediyoruz. Çocuklarımız 10 aylık hazırlık döneminin ardından muhteşem bir konser sunacak” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız