SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuk Korosu'ndan 'Mavi Boncuk' Konseri

0
Güncellendi - 2016-04-22 18:37:31
Çocuk Korosu'ndan 'Mavi Boncuk' Konseri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulmuş olan Çocuk Korosu, Mavi Boncuk adlı konseriyle coşkulu bir gece yaşattı.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki konsere Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ertan Mumcu ve Ercan Turan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İhsan Gençay, aileleriyle birlikte gelen çocuklar katıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Mavi Boncuk konseri, unutulmaz bir gece yaşattı. Çocuk korosu solistlerinin yüksek performans gösterdiği konser yaklaşık 1 saat sürdü. Geleceğin solistleri olmaya aday çocuklar, birbirinden coşkulu ve duygu dolu eserleri seslendirdi.

Katılımcıların büyük keyif aldığı konser sonunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, koronun Şefi Sanatçı Sena Altıntop’la birlikte çocuk korusu solistlerine çiçek takdim etti.

Bülten

a3

Pane01

a4

a5

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız