SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuk mu Çıkardı?

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir apartmanın 4. katında çıkan yangın korkulu anların yaşanmasına neden olurken, itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

Edinilen bilgiye göre yangın, Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan Kardeşler Apartmanı'nın 4. katında meydana geldi. Annesi yemek yaptığı esnada salonda oyun oynayan Yusuf Ç. (5) bir anda bağırmaya başladı. Çocuğunun çığlıkları üzerine salona koşan anne odadan alevlerin yükseldiğini gördü. Çocuklarını da alarak, dışarıya çıkan anne durumu komşularına bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, TEDAŞ ekipleri binanın elektriğini Malatya Gaz ekipleri ise doğalgazı kesti. Yangın esnasında yol bir süre trafiğe kapatıldı. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken, cadde üzerinde bir dükkanda sakinleştirilmeye çalışılan küçük Yusuf annesine sarılarak, olayı korkulu gözlerle seyretti.

Yangın ile ilgili bilgiler veren Malatya İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, "Kiracı olarak oturan arkadaşları hemen tahliye ettik. Evin hanımından aldığımız ilk bilgiye göre, kendisi mutfakta yemek yaparken, çocuğu da tek başına salonda oturuyormuş. Çocuğun ağlamasıyla içeri girmiş ve yangın olduğunu görmüş. Acaba küçük çocuk orada ateşle mi oynadı? diye aklımıza soru geldi. Sevindirici taraf can kaybı ve yaralanan olmamasıdır. Sadece maddi hasar var. En kısa zamanda olaya müdahale ettik. Değerli
hemşerilerimizi küçük çocuklarını yalnız bırakmamaları konusunda uyarıyoruz. İşte bu küçük hadiseler gösteriyor ki, küçük çocukların her zaman evde yalnız olması tehlike oluşturabilir. Çocuk kendine zarar verebilir, eve zarar verebilir, dikkat edilmesi konusunda uyarıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız