SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuk Parkı'na Polis Kuşatması!

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:45:04
Çocuk Parkı'na Polis Kuşatması!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın tayini çıkmasına rağmen yeni görevine gitmeyip "yarım kalan" işlerini tamamlamak  isteyen mevcut Valisi Ulvi Saran'ın, Hükümet Konağı'nın bahçesi olacağı gerekçesiyle yıktırmaya karar verdiği, bu konudaki tüm engellere ve karşı çıkmalara rağmen "giderayak" yıkım için polisleri çevresine yığdığı Vilayet Parkı'nda ilginç görüntüler yaşandı.

Parkın bir bölümünü oluşturan çocuk bahçesinde, çocuklar oynarken çevresini çeviren resmi ve sivil polisler ilginç bir görüntü oluşturdu.

Bu arada, Malatya ile ilgili çok önemli bir karar uygulamaya sokulurken, Malatya'nın "gerçek sahibi" olması gereken Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve iktidar partili siyasilerin, Valinin bu uygulamasına karşın ortalıkta gözükmemeleri dikkat çekti

Parkta bulunan vatandaşlar da yıkım girişimine tepki gösterirken, bir yandan da parkın boşaltılmasına başlandı.

Park çalışanları ve işletmeciler, parkın "başkalarına peşkeş" çekilmek üzere yıktırılmak istendiğini, Valinin bu inadıyla 70 kişinin işsiz kalacağını belirtirken, park işletmecisi Valinin bu parkı vereceğini öne sürdükleri kişi ve grupların adını vererek, tepkilerini dile getirdiler.

Park müstecirinin, Valinin "örtülü ödenek" olarak kullandığı Kayısı Vakfı hesaplarıyla ilgili "O vakfın hesaplarına birileri el atsın." diye iddiada bulunurken, Valinin Malatya'da silah ruhsatlarını da tarifeye bağladığını ve söz konusu vakfa 10 bin lira bağış yapanlara silah ruhsatı verdiğini öne sürdü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız