SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuk Şenliği Başlıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:38:16
Çocuk Şenliği Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından düzenlenen olan 4. Uluslararası Çocuk Şenliği başlıyor. Şenlik açılışı 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü saat 13.00’te Malatya Belediyesi yanındaki fuar çadırında gerçekleştirilecek.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, bu yıl düzenlenecek olan çocuk şenliğinin çok farklı geçeceğini ifade ederek, ailelerin mutlaka çocuklarını alarak bu şenliğe katılması gerektiğini söyledi. Nalçacı, “Çocuklar bizim geleceğimizdir. Onlar için yaptığımız bu etkinliğimizi kaçırmamalarını diliyorum. Hafta sonu yapacağımız şenlikte çok çeşitli gösteriler olacak. İl dışından çocuklarımızı getirdik. Kültürel anlamda bu bizim için çok önemli. Çocuklar eğlenerek birbirleri ile kaynaşacaklar. Bütün çocuklarımızı şenliğimize davet ediyorum” dedi.

Şenlik, 11-12 Mayıs 2013 tarihlerinde yapılacak.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız