SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çocuk Şenliği' Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:51:16
'Çocuk Şenliği' Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ
 
Bu yıl üçüncüsü yapılan Uluslararası Çocuk Şenliği sona erdi. 
 
Şenlik ile ilglili değerlendirme yapan  Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, “Özellikle yurtdışından getirdiğimiz Nigbebis Teatri Gurubu etkinliğimize ayrı bir renk kattı. Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti’nden 17 kişilik tiyatro ve gösteri gurubu, çocuk şenliği süresince hem çadırda hem de Malatya’nın en işlek bölgelerinde gösteriler sundu. Ayrıca il dışından, Adıyaman, Batman, Bingöl, Diyarbakır, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Tunceli, Elazığ, Erzincan, Iğdır, Mardin, Şırnak ve Van olmak üzere toplamda 14 ilden gelen 74 çocuk ile 18 görevli personel şenlik boyunca bizlerle beraber oldular. İl dışından ve yurtdışından gelen ekiplerimizi Malatya’nın tarihi ve turistik yerlerini gezdirerek, onlara Malatyamızı tanıtmaya çalıştık. Şenlik kapsamında, Hacivat – Karagöz gölge oyunu, illizyon gösterileri, orta oyunu, gölge oyunu, kukla gösterileri, skeçler, animasyon gösterileri, yüz boyama vb. gibi çeşitli etkinlikler yaptık. Ben etkinlikte bize destek olan, Malatya Belediyesi Okuma ve Eğitim Merkezi’ne, Bilim Çocuk Kreş’e, Masal Diyarı Kreş’e, Sevgi Evleri Ritim Grubu’na, Kemal Özalper İlköğretim Okulu’na, Özel İbrahim Yücel İlköğretim Okulu’na, Atatürk İlköğretim Okulu’na, TED Koleji’ne, Bilim Koleji’ni, Mental Aritmetik’e, Korkmazlar Kreş’e, 1. Hasan Varol İlköğretim Okulu’na, Kır Çiçekleri Anaokulu’na, Malatya Belediyesi Şehit Tiyatrosu’na, Fırat İlköğretim Okulu Öğretmeni Rahime Akar’a ve şenlik süresince bizleri yalnız bırakmayan ailelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız