SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuk Şenliği Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:48:24
Çocuk Şenliği Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ
Malaya Belediyesi bünyesindeki Kültür A.Ş. tarafından, 3. Uluslararası Çocuk Şenliği düzenlenecek. Cuma günü belediye hizmet binası yanında düzenlenecek olan şenlik, saat 19.00'da İnönü Kapalı Çarşısı üstünde başlayacak.  Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, şenlik ile ilgili yaptığı açıklamada “Bizim esas amacımız, çocuklarımızı eğlendirerek aralarında dostluk ve arkadaşlık bağlarının oluşmasını sağlamaktır” ifadelerini kullandı. 
 
Acaristan Acara Özerk Cumhuriyeti’nden Nigbebis Teatri Gurubu’nun Malatya’ya geleceğini de söyleyen Nalçacı, “Yurt dışından bir tiyatro grubu getiriyoruz. Bu ekip hem çadırda çocuklarımıza gösteriler sunacak hem de şehrin belirli bölgelerinde gösteriler yapacak. Çocuklarımız hafta sonu gönüllerince eğlenecekler. Ayrıca şenlik kapsamında, Hacivat – Karagöz, illizyon gösterileri, orta oyunu, gölge oyunu, kukla gösterileri, skeçler, animasyon gösterileri, yüz boyama vb. gibi çeşitli etkinliklerimiz olacak. 26-27 Mayıs 2012 tarihleri arasında yapacağımız 3. Uluslararası Çocuk Şenliği bu yıl yeni belediye binası yanında kurulan çadırda yapılacak. Ailelerimizi çocuklarıyla beraber bu etkinliğimize bekliyoruz” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız