SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuk Sürücü Öldürdü!

A- A+ PAYLAŞ

Dilek’te 14 yaşındaki çocuk, abisine ait otomobili kullanırken 9 yaşındaki bisikletli çocuğa çarparak ölümüne neden oldu.

Olay Dilek Kasabası Başpınar Mahallesi Köroğlu Sokakta oldu. 14 yaşındaki Ö.A.B., 30 yaşındaki abisi H.İ.B.’ye ait 34..81 plakalı otomobille giderken, direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı taraftan gelen 9 yaşındaki bisikletli E.K.’ye çarptı. Ağır yaralanan E.K. hastaneye kaldırılmak istenirken öldü. Ehliyetsiz olarak kullandığı araçla ölüme neden olan çocuk ile buna izin veren abisi gözaltına alındılar.

DİĞER KAZALAR..
Çevreyolu’nda 22.30 sıralarında 24 yaşındaki M.İ. yönetiminde bulunan 44..316 plakalı otoyla giderken, dikkatsizlik sonucu araç takla attı. Sürücü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Malatya- Adıyaman yolu Doğanşehir yol ayrımı civarında da 31 yaşındaki M.B. yönetiminde bulunan 31..8416 plakalı oto, yol kenarında bulunan ağaca çarptı. 05.30 sıralarında meydana gelen kazada sürücü ile yanında bulunan 47 yaşındaki M.B. yaralandılar.

Yazıhan Sürür Köyü mevkiinde de 30 yaşındaki F.T. yönetiminde bulunan 96..56 plakalı oto ile giderken, aynı yönde giden 47 yaşındaki F.G. yönetiminde bulunan 44..084 plakalı kamyonu sollamaya çalıştı ve bu sırada yol kenarında park halinde olan 29 yaşındaki F.G.’ye ait otomobile çarptı. Kazada oto sürücüsü F.T. ile aracında bulunan 24 yaşındaki M.G.’nin yaralandıkları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız