SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuk Yuvasında Şölen..

A- A+ PAYLAŞ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)'den bir grup 7-12 Yaş Atatürk Çocuk Yuvası'ni ziyaret etti. Yuvanın kütüphanesine kitap bağışı yapılırken, çocuklar için müzik şöleni düzenlendi.

ADD'nin yöneticileri, bazı üyeleri toplu halde yuvayı ziyaret ettiler. ADD Başkanı Ali Ekber Tunçdemir, yuva müdürlüğünün daha önceki çağrısı doğrultusunda, kütüphaneye destek için beraberlerinde getirdikleri 500'e yakın kitabı, müdür Ramazan Doğuş'a teslim etti.

ADD Başkanı Tunç, kitap bağışının yanı sıra 19 Mayıs Gençlik Haftası dolayısıyla bir organizasyon düzenlediklerini belirterek, "Atatürk Çocuk yuvasının bireyleri olarak Atamıza , yurdumuza layık kişiler olmak istiyorsak çok okumalı, çok çalışmalıyız.Bu amaçla sizlerin okumasına yardımcı olmak için kitaplarımızı sizlerle buluşturuyoruz.

Duyarlı Malatyalı halkımızın da sizlerin başlatmış olduğu kütüphanenizin zenginleştirilmesi amacıyla başlattığınız kampanyaya yürekten destek olacaklarına inanıyor ve kamu oyunun duyarlığını bekliyoruz."dedi.

Atatürk Çocuk Yuvası Müdürü Doğuş da, "Başlattığımız kitap kampanyası çağrısına şimdiye kadar Malatya’mızda ilk Atatürkçü Düşünce Derneği’nin cevap vermesi ve bu güzel kitapları kitaplığımıza kazandırdığınız bu güzel haftada , çocuklarımızı sevindirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Aynı duyarlılığı tüm Malatya’daki sivil toplum örgütlerinden bekliyoruz. Ayrıca 19 Mayıs gibi anlamı büyük bayramı çocuklarımızla paylaştığınız için de teşekkür ederim."

45'i kız, 58'i erkek 103 çocuğun barındırıldığı yuvada daha sonra eğlence şöleni yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız