SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuklar At Bindi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:42:30
Çocuklar At Bindi
A- A+ PAYLAŞ

'Pony Club Şehrinize Geliyor' projesi kapsamında Türkiye Jokey Kulübü ile Battalgazi Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte çocuklar ata bindi. 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın destekleriyle Türkiye Jokey Kulübü tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında, Battalgazi Belediyesi'nin Kervansaray'da açtığı kurslarda eğitim gören çocuklar ata bindi. İnönü Üniversitesi Battalgazi Kampüsü'nde bulunan Çamlıca Restoran'da gerçekleştirilen etkinlikte 50 çocuk, ata binerek, keyifli vakit geçirdi.

Etkinliğe katılan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çocuklara örnek teşkil etmesi adına ata binerek, birkaç tur attı. At üzerinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Gürkan, "Türkiye Jokey Kulübü, kamu yararına bir kulüp olarak faaliyetlerini 1950'lerden bu yana sürdürmektedir. Bugün Jokey Kulübü'nün 119 tane üyeleri mevcut. Bu vesileyle, Battalgazi ilçemizde hayvan, at ve doğa sevgisinin çocuklarımıza aşılanması noktasında at binme etkinliği düzenlediler. Bu etkinlik çerçevesinde çocuklarımız ata binerek, hayvan sevgisini teneffüs ettiler" dedi.

'Pony Club Şehrinize Geliyor' projesinin sorumlusu Serhat Bardakçıoğlu ise, amaçlarının çocuklara hayvan sevgisini aşılamak olduğunu ifade etti.

Battalgazi Belediyesi ile birlikte çocuklara at bindirdiklerini ve hayvan sevgisini aşıladıklarını kaydeden Bardakçıoğlu, "Akdeniz ve Ege Bölgesi'ndeki etkinliklerimizi tamamladık. Bu bizim ikinci etabımız. Karadeniz ve Doğu'daki etkinliklerimizi tamamlamak üzereyiz. Gaziantep, Hatay, Kayseri ve Konya'da etkinliklerimiz olacak" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız