SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuklar Atölyede

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya'da çocuklar, "Deniz kabukları ve canlıları baskı" atölyesi çalışması kapsamında hem eğlendiler hem de el becerilerini geliştirdiler.

Malatya Park'ın çocuklara yönelik düzenlediği etkinlikler kapsamında çocuklar aileleriyle birlikte atölye çalışmasına katıldılar. Atölye çalışmasıyla ilgili bilgiler veren Eğitimci Deniz Doğruöz, atölye çalışmaları kapsamında ailelerin çocuklarıyla birlikte güzel vakit geçirdiklerini söyledi. Doğruöz, atölye çalışmalarının çocukların gelişimine büyük katkı sağladığını belirterek, "Ramazan ayı, yarıyıl tatili ve yaz aylarına özel atölye çalışmaları yapıyoruz. Malatya Park olarak aile ve çocukların birlikte faaliyetlerde bulunmasını sağlıyoruz. Deniz kabukları ve canlıları baskı çalışması yapıyoruz. Çocuklar, çalışmayı sadece kendileri yapmıyor. Aileleriyle birlikte kaliteli zaman geçiriyorlar. Çocuklarımız hem öğreniyor hem de keyifli zaman geçiriyor" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız