SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuklar Pürneşe..

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:12:01
Çocuklar Pürneşe..
A- A+ PAYLAŞ

Cumartesi günü başlayan ve Pazar günü de aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle 177 köy yolunu ulaşıma kapalı olduğu belirtildi. Kar yağışı nedeniyle en fazla kapalı köy yolunun 38 köyle Arapgir, 36 köy yolu ile Arguvan’da olduğu açıklandı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nin  internet sitesinde yer alan bilgi de; Malatya’da kar yağışı nedeniyle Pazar günü öğlen saatleri itibariyle toplam 177 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu belirtildi. Merkez ile birlikte 14 ilçeden sadece Battalgazi ilçesinde kapalı köy yolu bulunmuyor.

Kapalı köy yollarının ilçelere göre sayıları şöyle: Merkez : 5 Köy, Akçadağ:12 Köy, Arapgir: 38 Köy, Arguvan 36 Köy, Darende:16 Köy, Doğanşehir 11 Köy, Doğanyol: 5 Köy , Hekimhan 14 Köy, Kale 3 Köy, Kuluncak 9 Köy, Pütürge 17 Köy, Yazıhan 5 Köy, Yeşilyurt 6 Köy.

İl Özel İdare Genel Sekreterliği ekiplerince kapalı köy yollarının ulaşıma açılması için 24 ayrı ekip tarafından çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Çocuklar Kar Keyfi Yaşadı

Malatya merkeze yağan kar çocukların eğlencesi temizlik görevlilerinin çilesi oldu. Özellikle parklarda çocuklar kartopu oynayıp kardan adam yaparak oynadılar. Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi temizlik görevlileri de şehir merkezinde biriken karları kaldırmak için çaba gösterdi.

Meteoroloji ilgilileri, Perşembe gününe kadar kar yağışı tahmin ettiklerini ifade edip, Cuma günü hava sıcaklığının gece eksi 10’lara kadar düşmesini beklediklerini kaydetti.

Kaynak : Görüş Gazetesi (Haber-Fotoğraf : Selahattin Gökatalay)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız