SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuklara 'Değerler Eğitimi'

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:06:40
Çocuklara 'Değerler Eğitimi'
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan Abdurrahman Serttaş Anaokulu’nda, Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan 'değerler eğitimi projesi' kapsamında faaliyetlere başlanıldı. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında uygulamaya konulan “Değerler Eğitimi Projesi” kapsamında Yazıhan Abdurrahman Serttaş Anaokulu’nda çeşitli faaliyetler yapılmaya başlandı. Okul Müdür Vekili Yılmaz Konuk, çalışmalarla okul yönetimi ve özverili öğretmenleriyle, hayatla barışık, kendine güvenen, saygılı, yardımsever, hoşgörülü, sabırlı, adaletli, işbirliğine yatkın ve sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Konuk projenin öneminden bahsederek, küçük yaşta öğrencilere önemli değerlerin kazandırılması gerektiğini de ifade etti. Proje takvimi çerçevesinde Ekim ayı için öngörülen paylaşma, işbirliği ve tasarruf gibi konuları öğrencilerle paylaştıklarını belirten Okulöncesi Öğretmeni Gamze Yücel, bu değerlerin günlük yaşantı için de önemli olduğunu ifade etti. Okulda görev yapan okulöncesi öğretmenleri Gamze Yücel ve Müge Yıldırım ise proje kapsamında okulda Değerler Eğitimi panosu oluşturduklarını, bu panoda resimlerle ve çeşitli yazılarla hem öğrencilere hem de velilere projenin önemini anlatacaklarını ifade etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız