SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuklara El Becerisi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da çocuklar, kukla ve kuş yuvası yapımını öğrendiler.

Malatya Park tarafından gerçekleştirilen ve 30 Temmuz'a kadar sürecek organizasyonda İstanbul'dan gelen eğitmenler, çocuklara ailelerinin de katılımıyla kukla ve kuş yuvası yapmayı öğretti.

Konuyla ilgili bilgiler veren Eğitmen Şennur Öz, "Çocuklarla kukla yapma atölyesi yapıyoruz. Haftaya da kuş yuvası yapma atölyesi olacak. Çocukların anne ve babalarıyla birlikte kukla yapmalarını sağlıyoruz. Çoraptan ve pinpon topundan kukla yapıyoruz ama çocuklar aileleriyle birlikte hep beraber arkadaşlarıyla birlikte iyi bir diyalog içinde eğleniyorlar. Hem arkadaşlarıyla paylaşım içerisinde oluyorlar hem aileleriyle güzel vakit geçiriyorlar hem de kukla yapmayı öğreniyorlar. Yazın fazla etkinlik olmadığı için çocuklarla burada güzel zaman geçiriyoruz. Çocuklar burada nasıl yapıldığını öğreniyorlar eve gittiklerinde de kendi kendilerine kukla yapabiliyorlar" dedi.

Çocuklar Malatya Park yöneticilerine teşekkür ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız