SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuklara 'Keşke' Sürprizi

0
Güncellendi - 2018-04-30 20:57:48
Çocuklara 'Keşke' Sürprizi
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın eşi Neriman Kalın, Yeşilyurt Belediyesinin yetim ve öksüz çocukların hayalleri ve isteklerine karşılık vermek amacıyla başlattığı ve bugüne kadar 830 çocuğun faydalandığı ‘Keşke’ projesi kapsamında iki çocuğun isteklerini sürpriz bir ziyaretle gerçeğe dönüştürdü.

NERİMAN KALIN KAYNARCA MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın eşi Neriman Kalın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın eşi Yasemin Polat’ın davet üzerine, ‘Keşke’ formuna hayallerini yazarak Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğüne ileten çocukların yaşadığı Kaynarca mahallesine gitti.

KALIN, BİSİKLET VE DİĞER HEDİYELERİ VERDİ

Aile fertleri tarafından kapıda karşılanan Neriman Kalın, çocuklarla yakından ilgilendikten sonra, istek formunda yazılı olan bisiklet’in yanı sıra tablet ve kitap setini hediye etti.

‘Keşke’ projesinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı tebrik eden Neriman Kalın, istekleri yerine getirilen bütün çocuklara sağlıklı ve huzurlu bir hayat temennisinde bulundu.

‘Keşke’ ziyaretinde Vali’nin eşi Neriman Kaban, Yeşilyurt Belediye Başkanı’nın eşi Yasemin Polat, Battalgazi Belediye Başkanı’nın eşi Hafize Gürkan, İl Emniyet Müdürü’nün eşi Kadire Urhal, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hakan Kâhtalı’nın eşi Sadiye Kâhtalı’da yer aldı.

CUMHURBAŞKANI ÖDÜLLÜ ‘KEŞKE’ PROJESİYLE 830 ÇOCUK HAYALLERİNE KAVUŞTU

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın üzerinde özenle durduğu ‘Keşke’ projesi kapsamında bugüne kadar Yeşilyurt’ta ikamet eden ve projeye dâhil olan 830 çocuğun isteklerine karşılık verildi. Proje, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından sosyal belediyecilik alanında ödüle layık görüldü.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız