SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuklardan 'Canım Türkiyem' Konseri

0
Güncellendi - 2018-04-28 06:05:08
Çocuklardan 'Canım Türkiyem' Konseri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu, ‘Canım Türkiyem’ adlı bir konser verdi.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen konser programına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gencay ile çocuklar ve aileleri katıldı. Birbirinden güzel çocuk şarkılarının seslendirildiği konserde çocukların performansı katılımcılardan tam not aldı.

Genel Sekreter Turan’dan teşekkür

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Malatya Milletvekili aday adayı olmak üzere görevinden istifa ettiğini belirterek, “Bugün çok güzel bir etkinlikle sizlerle beraber olmak bizlere mutluluk veriyor ancak bugün biraz hüzünlüyüz. 9 Yıldır Malatya’ya hizmet veren, sosyal ve kültürel alanlarda birçok eseri olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın görevinden ayrılmasından dolayı hüzünlüyüz. Sayın Başkanımız bu konservatuarın kurulmasında büyük bir vizyon ortaya koymuştur.

‘Canım Türkiyem’ kavramı bizim için gerçekten önemliydi. Türkiye şu an Dünya’ya umut olan bir ülke. Çok değerli bir liderimiz var. Kritik günlerden geçiyoruz Allah birliğimizi dirliğimizi artırsın.” dedi.

Turan, çocuk korosunun performansından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti ve çiçek verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız