SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuklardan Etkinlik..

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:31:01
Çocuklardan Etkinlik..
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da Çocuk Haftası nedeniyle iki ana okulunda etkinlik düzenlenip, öğrenci çocuklar hem eğlendi, hem bilgilendirildi.
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Kamu Görevlileri Anaokulu ve Mevhibe Hanım ana okulu farklı bir organizasyona imza atarak etkinlik düzenlediler. Kamu Görevlileri Anaokulu bahçesinde ve İnönü Üniversitesi Hoca Ahmet Yesevi Salonu'nda çocuklara Hacıvat-Karagöz, Nasreddin Hoca, İbiş, kukla gösterileri, palyaço komedi shov, illizyon gösterileri, ateş dansı shov, gibi gösteriler sergileyen Tiyatro Ege ekibi büyük bir ilgiyle izlendi.
 
Canlı müzik ile süslenen program sonrası açıklama yapan Mevhibe Hanım Anaokulu Müdürü Kenan Yada, "Bayramları bayram yapan mutlu çocukların sevinç çığlıklarıdır. Onların mutlu olması demek mutlu bir gelecek hazırlamak demektir. Bu nedenle onlar bizi değil, biz onları eğlendirelim istedik. Bu yıl farklı bir program hazırladık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda onlar için gösteriler hazırlayarak kutladık. Böylece onların coşkusuna bizlerde katıldık" ifadesini kullandı. 
 
Kamu Görevlileri Anaokulu Müdürü Mustafa Azdemir ise yaptığı açıklamada, "23 Nisan çocukların bayramıdır. Bu yüzden istedik ki çocuklarımız aileleriyle beraber atamızın kendilerine armağan ettiği bu günü doyasıya eğlenerek yaşasın. Onların mutluluğu hepimizin mutluluğudur. Çarmuzu Mahallesi'nde ilk defa bu tür bir etkinlik yapılmıştır" dedi.
 
Tiyatro Ege genel sanat yönetmeni İzzettin Akpulat da, "Böylesine anlamlı etkinliklerde yer almanın heyecanını yaşıyoruz. Eğitimcilerimiz çok titiz ve dikkatli çalışıyorlar. Bu çalışmalarda yer almak, destek olmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret ediyoruz. çocukların o mutlu yüzlerini görmek bizleri daha da mutlu ediyor" şeklinde konuştu.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız