SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuklardan Yıl Sonu Etkinliği

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:59:04
Çocuklardan Yıl Sonu Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından SODES kapsamında yürütülen “Minik Kalplere Büyük Mutluluklar Projesi”ne katılan çocuklar tarafından yıl sonu etkinliği düzenlendi. 

Malatya Belediyesi’ne ait Şeyhbayram Mahallesi’ndeki Çok Amaçlı Sosyal Tesis bünyesindeki Çocuk Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nebi Tepe, “Vakfımızca yürütülen proje kapsamında Vakfımızın verileri baz alınarak tespit edilen 100 öğrenci hafta içi merkezin kütüphane, oyun alanı imkanlarından faydalanabilmekte, 60 yetim ve öksüz çocuk ise bunların dışında hafta sonları sportif kurslara ve drama, karakalem, yağlıboya, masatenisi, badminton, halkoyunları gibi sanatsal kurslara katılmaktadır. Ayrıca proje koordinatörü, merkezde görevli danışman öğretmenle ev gezileri yaparak bu çocukların yaşadıkları ortam gözlemektedir. Ailelere aile danışmanlığı hizmeti verilmektedir” dedi.

Çocukların hazırladıkları halk oyunları, skeçler, müzikli oyunlar ve şiir dinletisi etkinliğe katılanlarca ilgi gördü. Etkinliğe TÜİK Bölge Müdürü Hüseyin Avni Dizman, Fırat Gümrük Bölge Müdürü Havva Eksilmez, PTT Başmüdürü Zekai Özkan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çolak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş, Doğa ve Milli Parklar Bölge Müdürü Ayhan Deligöz ile kalabalık bir topluluk katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız