SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocukları Okula Göndermiyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:00:34
Çocukları Okula Göndermiyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’ya bağlı Sütlüce köyünde vatandaşlar, Sütlüce Yenimahalle İlköğretim Okulu'nda eğitim öğretimin durdurulacağını öne sürerek, çocuklarını okula göndermiyor. 

2012-2013 eğitim-öğretim yılının başlamasına rağmen 2 gündür çocuklarını okula göndermeyen Sütlüceliler, okullarının yerinde kalmasını istediklerini belirterek, Sütlüce merkeze yapılacak olan yeni okulun kendilerine 2 kilometre uzaklıkta olduğunu, çocuklarının oraya gitmekte zorluk çekeceğini savundular.

Yetkililerden çözüm beklediklerini ifade eden vatandaşlar, kendilerine servis imkanı sağlanmadığını, çocuklarının yürüyerek 2 kilometre uzaklıktaki okula gidemeyeceğini dile getirdiler. Çözüm bulununcaya kadar çocuklarını okula göndermeyeceklerini kaydeden vatandaşlar, mağdur olduklarını ve okullarının kalmasını istediklerini söylediler.

Sütlücelilerin çocuklarını okula göndermemesi nedeniyle Sütlüce Yenimahalle İlköğretim Okulu'nda sınıflar boş kalırken, öğrencilere dağıtılacak kitaplar da sınıflarda bekletiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız