SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocukları Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:36:38
Çocukları Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Süleyman Kamçı ve eşi Ayşe Kamçı, Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evleri’nde kalan çocukları ziyaret ettiler. 

Malatya Valisi Süleyman Kamçı ve eşi Ayşe Kamçı, Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş ve Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar eşliğinde Malatya’nın çeşitli mahallerinde bulunan ve kimsesiz çocukların ev ortamında yaşamasının sağlandığı sevgi evlerinden birisini ziyaret etti. Vali Kamçı ve eşini, bakıcı anneler ve çocuklar kapıda karşıladılar.

Vali Kamçı ve eşi, çocuklarla bol bol sohbet edip, onlarla şakalaştılar. Çocuklar ise ziyaretçilerine odalarını gezdirip, günlük yaşamlarını nasıl sürdürdüklerini anlattılar. Bakıcı anneleri ve müdürlük yetkililerinden gördükleri ilgiden çok mutlu olduklarını belirten çocukların büyük kısmının doktor olmak istediğini öğrenen Vali Kamçı, doktorluğun güzel ve zor bir meslek olduğunu, çok çalışmak gerektiğini ama insanları sağlığına kavuşturarak ya da sağlıklı kalmalarını sağlayarak büyük bir hizmette bulunduklarını belirtti. Vali Kamçı ve eşi çocuklara hediyeler vererek onları daha da mutlu ettiler.

Vali Kamçı, aile ortamı içerisinde çocukların her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını, topluma yararlı ve özgüvene sahip birer birey olarak yetişmeleri için devletin her türlü imkanının kendilerine sağladığını belirtti. Vali Kamçı ve eşi çocuklarla birlikte akşam sofrasında da bir araya gelerek, mutlu bir aile tablosu sergilediler. Çocuklarla birlikte yemek duası ettikten sonra yemeklerini yiyen Vali Kamçı ve eşi çocuklarla uyku saatine kadar sohbet ederek, mutlu bir akşam geçirdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız