SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocukların AVM Keyfi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından sürdürülen Yıldıztepe Mahallesi Sosyal Sorumluluk Projesi, çeşitli faaliyetlerle devam ediyor.

Yıldıztepe Mahallesi'nde ikamet edip Kanuni İlköğretim Okulu'nda eğitim öğretimlerini sürdüren göçer ailelere mensup 21 öğrenci, gezi ve eğlence amacıyla Malatya Park Alış Veriş Merkezi'ne götürüldü. Programa, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Yusuf Çakmak, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, diğer ilgili ve yetkililer katıldı.

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu'nun belirlediği 21 öğrenci, geziden önce Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'ni ziyaret etti. Bu ziyaretin ardından polis ağabeyleri ile birlikte Malatya Park'a giden öğrenciler burada özel bir ilgi ile karşılandı.

Palyaçoların düzenlediği sürpriz atraksiyonda kendilerini bir anda oyunun içinde bulan öğrenciler, gönüllerince eğlendi. Çocuklara, Mc Donalds'da ikram yapıldı.

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya burada yaptığı açıklamada, ilgi, sevgi ve şefkat ihtiyacının özellikle çocuklar açısından çok önemli olan evrensel bir ihtiyaç olduğunu belirterek, "Bugün burada özel olarak ilgilendiğimiz çocuklarımız, sosyal imkanlar açısından oldukça yetersiz olan ailelerin çocuklarıdır. Eğitim, sosyo-kültürel ve ekonomik açıdan, fırsatlara erişim açısından yoksun olan kişi ve gruplar, toplumsal tabaka içerisinde risk grubu olarak değerlendirilmektedir. Dezavantajlı bu kişi ve grupların toplumun diğer kesimleri ile kaynaşmasına vesile olan bu tür sosyal etkinlikler, toplumsal huzurun inşasına çok önemli katkılar sağlamaktadır. Bu organizasyonda asıl amacımız; topluma tüketici değil de üretici olarak dahil olmak suretiyle sahip olabilecekleri imkanları görmelerini sağlamak ve iyi bir eğitim alma konusunda çocuklarımızı heveslendirmektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehrimizde birlikte yaşadığımız risk altındaki kişi ve gruplarla, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da özel
olarak ilgilenmeye devam edeceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız