SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuklarını Rehin Aldı

A- A+ PAYLAŞ

38 yaşındaki kadın, av tüfeğiyle kendisini ve rehin aldığı çocuklarını vuracağını söyleyerek, kocasının yanına getirilmesini istedi ve eylem can kaybı olmadan sonuçlandı.

Olay Darende ilçesi İbrahimpaşa Mahallesi 1. Sokakta oldu. Gece yarısı 00.05 sıralarında Y.Ş. adlı kadın, çocuklarını rehin aldıktan sonra, 32 yaşındaki eşi R.Ş.’nin yanına getirilmesini, aksi halde elindeki tüfekle kendini ve çocuklarını vuracağını söyledi. Eşiyle aralarında sorun bulunan genç kadının, görevliler tarafından konuşularak ikna edildikten sonra eylemine son verdiği, elindeki tek kırma av tüfeği ve 10 fişeğe el konulduğu bildirildi.

Çocukların babalarına teslim edildiği, Y.Ş. hakkında işlemin ise sürdüğü öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız