SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çok Amaçlı Kullanılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:30:10
Çok Amaçlı Kullanılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından projelendirilerek hayata geçirilen İnönü Mahallesi ile birlikte civar mahallelerin de sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak olan ve İnönü Bölge Parkı içinde yapılan Çok Amaçlı Sosyal Tesisi’nin inşaat çalışmalarını tamamladı.

Mahallelerde sanat ve eğitim kurslarının yanı sıra mevlit ve taziye programları gibi etkinliklerde kullanılacak şekilde yapılan çok amaçlı sosyal tesisler vatandaşların büyük beğenisini topluyor.

Çok Amaçlı Sosyal Tesis ile ilgili verilen bilgilere göre; tek katlı olan ve 260 metrekarelik alan üzerine kurulu çok amaçlı sosyal tesisin içinde bay-bayan salonlar, mutfak, depo, mescit, WC ve engelli WC’si bulunuyor.

En küçük detayları düşünülerek yapılan tesis tek katlı betonarme karkas yapı sistemiyle yapıldı. Dış cephesi modern mimari yapı görünümlü kiremit renkli koto kaplama ile yapıldı. Bakır işlemeli bay-bayan girişli olmak üzere 2 kapı girişli olarak planlanan tesiste yer döşemeleri tavana kadar fayans. Doğalgaz ısı sistemlerine sahip tesiste mutfaklarda mutfak dolabı ve tezgahları da birinci sınıf malzemeyle dizayn edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız