SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çok Amaçlı Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Merkez Çavuşoğlu Mahallesi'nde Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nin temeli törenle atıldı.

Vali Ulvi Saran temel atma töreninde yaptığı konuşmada, buradaki Spor Salonu ve Gençlik Merkezi ile birlikte önümüzdeki günlerde de Tecde Mahallesi'ndeki Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nin temelini atacakaların bildirip, 2011 yılında ise 2 yere de Spor Salonu ve Gençlik Merkezi yapacaklarını belirtti.

Spordaki başarının ancak altyapı ile yakalanabileceğine parmak basan Vali Saran, şehrin muhtelif noktalarına çok amaçlı sportif tesislere ihtiyaç olduğunu görünce harekete geçtiklerini bildirip, "İl Özel İdaresi ve merkezi yönetimin katkılarıyla yapılacak olan Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nin çok amaçlı olarak kullanılacaktır. Burada, gençlerimizin sportif aktivitelerin yapılmadığı zamanlar da sosyal aktivitelerde de kullanılabilecek. Düğün ve toplantılar da yapılabilecek.

İl Genel Meclisi Naci Şavata ise, birlikte hareket edildiği takdirde güzel şeylerin ortaya çıktığını ifade etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er de, İl Özel İdaresi'nin kırsaldaki çalışmaların yanı sıra, kültür, eğitim, spor alanında da hizmetler yaptıklarını hatırlatıp, İl Özel İdaresi ve Gençlik Spor Müdürlüğü imkanları ile yapılacak olan Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nin önemini anlattı.

İl Özel İdaresi İnşaat ve Yatırım, Destek Şube Müdürü Süleyman Şahin de, Spor Salonu ve Gençlik Merkezi hakkında teknik bilgileri aktardı.

Çavuşoğlu Mahallesi Muhtarı Mustafa Şahin de, mahallelerine Spor Salonu ve Gençlik Merkezi yapılmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmalardan sonra kurban kesilip, Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nin temeli yetkililer tarafından atıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız