SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Büyük Hizmetler Getirdik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:53:52
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya’nın Doğanşehir İlçesinde 5. olağan kongresi yapıldı. Tek aday Murat Kavuncuoğlu tekrar başkan seçildi. 

Doğanşehir Belediye Düğün salonunda yapılan kongreye, AKP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Milletvekili Mustafa Şahin, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt, Battalgazi ve bazı ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

Kongrede konuşan Öznur Çalık, ülkenin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek AKP'nin birlik beraberliğinin öncüsü olduğunu bildirdi. Çalık, “Doğanşehir’de büyük projeler yapacağız. Doğanşehir’e çok büyük hizmetler getirdik ve getirmeye devam edeceğiz” dedi ve iktidarları döneminde yapılan hizmetleri anlattı.

Milletvekili Mustafa Şahin ise, paralel yapıya dikkat çekerek, ülke üzerinde oyunlar oynandığını söyledi. Şahin, “Yeni Türkiye için hamle yapacağız. Halkın egemenliğini daha da ön planda tutacağız” dedi.

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, kongrenin hayırlı olması dileklerini ilettikten sonra, "İnşallah yeni Türkiye’nin temellerini şimdi atacağız. Milletvekili seçimlerinde büyük bir çoğunlukla seçimi alacağız. Ve özlenen başkaların egemenliği altında değil milletin egemenliği altında olan bir hükümet kuracağız” ifadelerini kullandı. Tüfenkçi, AKP iktidarları olarak yaptıkları hizmetleri dile getirdi.

Kongrede, önceki başkan Kavuncuoğlu tek aday oldu ve Murat Kavuncuoğlu’nun listesi oy birliğiyle tekrar seçildi.

Seçilen isimler şunlar:

YÖNETİM KURULU (ASIL): Murat Kavuncuoğlu, Ali Doğan, M.Mustafa Demirer, Münür Aktaş, Selçuk Kaplan, Mehmet Zeren, Mehmet Ormancı, Mehmet Sabancı, Mehmet Çelebi, Hüseyin Aktaş, Nadir Aktan, Mehmet Yılmaz, Abuzer Toprak, Serkan Zelyurt, H.Ali Erbatan, Mehmet Sağıl, Derya Çoban, Selma Altuntaş, Meliha Gül, Elif Kınacı,

YÖNETİM KURULU (YEDEK): Turan Çoban, Osman ;Altıntaş, Cafer Kınacı, Mehmet Topal, Musaffer Özalp, Ahmet Özkan, Soner Zelyurt, Atilla Alagöz, Sabri Akbıyık, Halit Akbaş, Fuat Kubat, Mevlana Çelebi, Hamdi Taştan, Mehmet Şahin, Mustafa Türkmen, Yaşar Bayram, Orhan Erol, Abdurrahim Özalp, İzzet Gökgöz, İbrahim Kubat.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız