SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Büyük Yatırımlar Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2018-06-23 21:03:41
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, Kuyuönü ve Paşaköşkü Ekip Evi’ne ziyarette bulunarak personelle bir araya geldi. Sahada özveriyle çalışan ve MASKİ’nin yüzü olan personellere çalışmalarında başarılar diledi.

Şehrin dört bir yanında özveriyle çalışan kalabalık bir ekibe sahip olduklarını, personelle motivasyonunu önemseyen ve onlarla bir araya gelmeye çalıştıklarını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi olarak, Büyükşehrin ve Malatya’nın en önemli kurumlarından bir tanesiyiz. Şehrimizin su ve kanalizasyon altyapısını güçlendirmek için Büyükşehir belediyemizle koordineli olarak çalışıyoruz. Bu çalışmalar esnasında kurumumuzu temsil eden sizlere çok iş düşüyor. Sizler sahada MASKİ’nin vatandaşa dokunduğu, vatandaşa kendini gösterdiği birimlerimizsiniz. Sahada çalışan sizler vatandaşın talep, istek ve önerilerine anında cevap verebiliyorsunuz. Burada sizlerin asli görevi; vatandaşın gönlüne dokunmak, talep ve önerilerini dikkate almak, her daim güler yüzlü olmaktır. Vatandaş memnuniyeti için vatandaşla doğru diyalog bizim için en temel kuraldır. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak vatandaşımızdan en ufak bir sitem, şikâyet almamak için çalışmalarımıza daha çok özen gösterelim. Şu an birçok ilçelerimizin merkezlerinde çok büyük yatırımlar yapıyoruz. Akçadağ, Doğanşehir, Arguvan, Doğanyol, Pütürge ve diğer ilçelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah 3-5 yıl içinde bütün yatırımlarımızı tamamlayarak daha prestijli, saygın ve kabul görmüş bir kurum olacağız. Türkiye’de 30 büyükşehrin su ve kanalizasyon idaresi var. Biz bu su ve kanalizasyon idareleri arasında çok genç bir kuruluşuz. 4. Yılımızdayız ve bu sürede çok başarılı işler yaptık. Emeği geçen siz değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız