SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Çabuk Uyum Sağladı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:51:51
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile beraberindeki heyet, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret etti. 

Yeşilyurt Belediyesinin Yakınca’daki hizmet binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’e teşekkür etti. AKP milletvekillerinin yeni dönemde güzel çalışmalar yapacaklarına inandıklarını ifade eden Belediye Başkanı Polat, “Milletvekilimiz Sayın Mustafa Şahin çok yoğun geçen seçim döneminden sonra sürdürdüğü çalışmalar kapsamında bugünde belediyemizi ziyaret etti, yaptığı bu nazik ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Yeni dönemde gerek Sayın Milletvekilimiz Mustafa Şahin’in gerekse de diğer milletvekillerimizin faydalı hizmetler yapacaklarına, güzel hizmetlerin altına imza atacaklarına yürekten inanıyorum. Rabbim yardımcımız olsun, başarılar diliyorum” dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin ise, Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın çok tecrübeli bir yönetici olduğunu ve başarılı hizmetlerde bulunduğunu ifade etti. Şahin, “7 Haziran seçimlerinden sonra başkanımıza hem teşekkür ziyaretinde bulunduk, hem de istişarelerde bulunuyoruz. Yeşilyurt Belediyemiz hizmetlerin halka seri ve süratli bir şekilde ulaşması anlamında ayrı bir konuma sahiptir. Başkanımız Hacı Uğur Polat, teşkilatımızın kuruluşunda yer almış, sivil toplum kuruluşları içerisinde hizmet etmiş çok tecrübeli ve deneyimli bir isim olduğu için yerel hizmetlere yabancı olmayan bir konumdaydı. Başkanımız bu çalışmalara çok çabuk intibak ve uyum sağladı. Duruşu, yapısı ve bugüne kadar yaptığı hizmetlerle Yeşilyurt’a önemli kazanımlar sağlayan bir başkanlık modeli ortaya koydu. Umarım uzun yıllar Malatya ve bölgemize hizmet eder” diye konuştu.

Ramazan ayında Yeşilyurt Belediyesinin düzenlediği Meydan İftarları başta olmak üzere İftar Çadırı ve yapılan hizmetleri çok beğendiğini sözlerine ekleyen Mustafa Şahin, “Ramazan ayı hayırlarımızın yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla buluştuğu çok mübarek bir aydır. Belediyelerimiz ak belediyecilik hizmetleri noktasında duyarlı bir vatandaş gibi davranıp kimsesiz, yoksul ve düşkünlere el uzatarak, büyük bir sorumluluk örneği sergilediler. Ecdadımızın bize bırakmış olduğu bu güzel mirası yaşatmaya devam ediyorlar. Belediyelerimizin, sosyal belediyecilik anlamında ‘Alan el ile veren eli’ buluşturma noktasında iftar çadırları, meydan iftarları, yetim ve öksüz çocukların isteklerinin gerçekleştirildiği projeler ve çeşitli yardımların dağıtımı ile ilgili çok güzel çalışmalar yaptığını görüyoruz. Bizde zaman zaman Meydan İftarlarına katıldık, gerçekten çok güzel bir atmosfer vardı. Her kesimden insanın iftar sofrasında buluşması devletle millet bütünleşmesine ciddi katkı sağlandığını gördük. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“ÜLKEMİZİ İSTİKRARSIZLAŞTIRMAK ADINA HER YOL MUBAH GÖRÜLDÜ”

Milletvekili Mustafa Şahin, “AK Parti kurulduğu günden beri girdiği tüm seçimlerde birinci parti olarak çıkmayı başarmıştır. Partimiz ortaya koyduğu projeler, çözüm önerileri ve hizmetleriyle muhalefetin samimiyetsizliklerini göstermiştir. En son yapılan seçimlerde gerek kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız ile ilgili şer odaklarının kurduğu kumpaslar, gerekse AK Parti ile ilgili oynanan senaryolar ile ülkemizi istikrarsızlaştırmak adına her türlü yol mubah görüldü. Çıkan sonuçta AK Parti yine birinci parti konumunda ancak hükümeti kuracak yeterlilikte sayıya ulaşamadı. Bu sayıya ulaşmak ve hükümet kurmak için her hangi bir partiye taviz verecek değiliz. Bugün seçim olsa AK Partimize halkımız tek başına güçlü bir hükümet kurma yetkisini verecektir” sözlerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız