SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:10:38
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı 30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Malatya Barosunu ziyaret ederek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı Malatya Barosunu ziyaret etti.

Kendisine gösterilen sıcak karşılamadan memnun kaldığını belirten Porgalı, “Türkiye zor bir dönemden geçiyor. Yaşanan yolsuzluklar, hâkimler ve savcılar yüksek kuruluyla yaşananlar yeni bir gündem oluşturdu. Bu davaların sonuna kadar gidilmesi, her şeyin ortaya çıkarılması en büyük isteğimizdir ” ifadelerini kaydetti.

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı, Belediye başkan adayı olarak hukuka her zaman saygı duyacaklarının altını çizdi.

CHP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Avukat Banu Sevil Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı'yla yaptığı Baro ziyareti sırasında şunları kaydetti. Mensubu olduğum Baro’yu ziyaret etmekten gurur duyuyorum diyen Sevil, ülkemiz, şehrimiz zor bir dönemden geçmekte ancak şu göz ardı edilememeli ki CHP tüm zorlukları aşacak kararlılıkta, 90 yıllık geçmişi bunu göstermektedir. Partimiz güçlü, adayımız güçlü seçimlere hazırız çok çalışıyoruz, çok çalışacağız bundan dolayı da mutluluk duyuyoruz ifadelerini kullandı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Eyüp Kutlubay göstermiş olduğunuz cesaret ve kararlık adına tebrik ediyorum. Herkes için hayırlı olmasını istiyor başarılar diliyorum dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız