SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Çalışmamız Gerekiyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:18:16
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, takımın her geçen gün üzerine koyarak ilerlediğini söyledi. 

TFF  Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan İldiz, "Takım olma yolunda ilerliyoruz. Tabi yeni bir ekip kurmak hiç kolay değil. Hem çalışmalar devam ederken hem de müsabaka dönemine girmemize rağmen diğer çalışmalarımızda devam ediyor. Eksiklerimizi giderme adına çalışıyoruz. Bu anlamda saha içerisindeki gelişmelerden memnunum. Artık tabi ki uzun bir süre sonra bu hafta seyircimizin karşısında oynayacağız. Ama bu hafta oynadığımız oyunun üzerine katarak gitmemiz lazım. Olumlu bir gidişatımız var" ifadelerini kullandı.

"TAMAMEN LİGE BAKARIZ"

Tecrübeli teknik adam, transfer konusunda çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Eksiklerin tamamlanması adına yoğun bir mesai harcandığını dile getiren İldiz, "Eksik oyuncularımız var.Yeni transferimiz Musa takıma katıldı. Onun dışında 2 tane daha oyuncu almamız gerekiyor. Transfer döneminin bitmesine çok az bir süre kaldı, başkanımız ve arkadaşlarımız çalışıyorlar. Tahmin ediyorum hafta sonuna ya da transfer döneminin sonuna kadar bu işlemleri tamamlarız ve eksiklerimizi kapatırız. Ondan sonrada tamamen lige bakarız" diye konuştu. 

"İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPIP, ÖYLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

İldiz, takım olarak taraftarlarla bu sezon ilk kez buluşacaklarını anımsatarak, taraftarların destekleriyle ligdeki ilk galibiyetlerini almak istediklerini dile getirdi.

Tecrübeli çalıştırıcı, "Uzun bir süre sonra Yeni Malatyaspor seyircisinin karşısına çıkacak. Çok çalkantılı bir başlangıçtan sonra olumlu bir gidişatımız var. Seyircimizle de bütünleşerek, Pazar akşamı kazanan takım olmak istiyoruz. Tabi ki hiçbir şey kolay değil. Alanyaspor, geçen sezon Play-Off oynamış bir takım. Her rakip zorlu, her maçı çok zorlu düşüneceksiniz. Bizde bu anlamda düşünüyoruz. Sahamızda oynuyoruz, seyircimizle ilk defa buluşacağız, çok net bir şekilde gerek futbol gerekse de 3 puan adına mutlu bir akşam yaşamak istiyoruz. Bunun içinde sahada çok çalışmamız gerekiyor. Umarım oyuncularımız futbollarının üzerine katarak bunu seyircimize gösterirler. Seyircimizin önünde iyi bir başlangıç yapar ve öyle devam ederiz" dedi. 

"TAKIM OLARAK ÜZERİNE KATARAK GİTMEMİZ LAZIM"

İldiz, her futbolcunun takıma katkı sağlaması gerektiğini belirterek, şunları söyledi: "Yabancı oyuncu niye alınır? Bir kere bu soruya cevap vermek gerekiyor. Tabi ki oynatmak ve faydalanmak için alınır. Tabi onların gelmesi, adapte olması hiç kolay olmuyor. Ama gerek yabancı gerekse de yerli oyuncularımızın hem birbirleriyle kaynaşması hem takım olma adına bir süreç. Bu süreci yavaş yavaş gideriyoruz. Bu kaynaşma oldukça onlarında takıma katkısı giderek artıyor. Şuanda olumlu bir gidiş var. Yeterli değil ama zaman geçtikçe daha fazla katkıları olacaktır. Tabi hepsinin katkısı olması lazım. Yerlisi, yabancısı yok, hepsinin takım olarak hep üzerine katarak gitmemiz lazım. Çünkü bizim bir oyun şeklimiz var. Biz, Yeni Malatyasporuz."

"ÇAĞDAŞ FUTBOL OYNAMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Çağdaş futbol oynamaya çalıştıklarını dile getiren İldiz, "Tabi lige sağlam adımlarla devam etmek istiyoruz. Malatya'yı tanıyan biri olarak kamuoyunun beklentilerini de iyi biliyorum. Ama öncelikle ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor. Her rakiple mücadele etmek adına da, her gün üzerine katmak zorundayız. Yeni Malatyaspor çıkar herkesle oynar, hiç kimseden de çekinmez. Onun için çok çalışmamız ve ekip olmamız gerekiyor. Kompakt oynamamız gerekiyor. Bunları yapmaya çalışıyoruz. Çağdaş futbol oynamaya çalışıyoruz. Topun arkasında takım halinde geçmesini bilmeliyiz. Tüm antrenmanlarda bunları yapmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"ANTRENMAN SAHASI PROBLEMİNİN ÇÖZÜLMESİ GEREKİYOR"

Tecrübeli teknik adam, uzun süredir antrenman sahası sorunun çözülememesi sonrası da bir açıklamada bulundu.

Antrenman sahası probleminin çözülmesi gerektiğini ifade eden İldiz, "Antrenman denilince sıkıntılarımız var.  Acilen antrenman saha sorununun çözülmesi lazım. Sizler ve bizler için zor oluyor. Özel çalışma yapma imkanımız hiç olmuyor. Burada kombine çalışmalar yapmaya çalışıyoruz. Bu zorlukları da giderdikten sonra umarım daha iyi bir Yeni Malatyaspor izlettireceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız