SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Çalışmamız Gerekiyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:03:09
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi, personeline piknik düzenlemeye başladı.

Esenlik personelleri aileleri ile birlikte, Pınarbaşı mesire alanının doğal güzelliğini fırsat bilerek, düzenlenen yarışmalar, eğlence programları ve hediyelerle doyasıya eğlenerek bir yıllık yorgunluğu üzerlerinden attı. Piknik programının 21 Haziran’da sona ereceği bildirildi.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz pikniğimizde personellerimiz iş ortamının dışında farklı bir alanda bir araya gelerek, kaynaşma, stres atma, yıl içindeki çalışmışlığın yorgunluğunu kısa bir sürede de olsa üzerinde atma imkanı buluyor. Bütün birimlerimiz yaptığı çalışmalar ile şirketimizin büyümesine önemli katkılar sağlamaktadır. Şirketimiz yerel bir marka halinden sıyrılarak artık ulusal bir güç haline gelmiştir. Bu çalışmalarda sizlerin katkısı büyük ve daha da yapmamız gereken, başarmamız gereken çok önemli işler var. Bu tür pikniklerde dinlenerek işlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Çünkü bizim bu ülkeye, bu millete, bu topluma borcumuz var. Bu toplumun yapması gereken çok fazla işi var” dedi.

Esenlik'in Malatya'nın önemli bir kurumu olduğuna değinen Boyraz, “Kurulduğu günden bugüne bütün birimleri ile sürekli çıtayı yükselterek çalışan ve üreten bir şirket. Esenlik'in önü açık, ufku açık. Malatya'ya çok önemli hizmetler üretecek. Çünkü Esenlik demek; çalışma demek, üretmek demek, disiplin demek, işini ciddiye almak demek. Hamdolsun hangi işe girdiysek hep yüzümüzün akıyla o işten çıktık ve hep örnek gösterildik. Bu ruhumuzu kaybetmememiz gerekmektedir. Biz büyüdükçe Malatya kazanacak, Malatya büyüdükçe biz kazanacağız” diye konuştu.

Son günlerde oynanan oyunların ülkemize çok şeyler kaybettirdiğine dikkat çeken Boyraz, “Ülkemiz üzerinde son zamanlarda oynanan oyunları görünce hep beraber el ele vererek daha çok çalışmamız gerekmektedir. Bu oyunları görünce ne kadar çok işimizin olduğunu daha iyi görüyoruz. Biz büyük bir medeniyetin çocuklarıyız ve yeniden bu misyonumuzu hatırlamalıyız” ifadelerini kullandı.

Piknik alanında personelleri ile buluşan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Genel Müdür Yardımcıları Ahmet Faik Yıldız, Mesut Bozkurt, Erhan Soylu ve Münür Özpolat düzenlenen halat çekme, yumurta taşıma, çuval yarışı, masa tenisi turnuvasında galip gelenlere hediye dağıttı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız