SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Ciddi İmtihanla Karşı Karşıyalar"

0
Güncellendi - 2016-06-13 19:43:33
A- A+ PAYLAŞ

  • Bakan Tüfenkci, Ankara'da Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği tarafından verilen iftar yemeğine katıldı. 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Kendi iç meselelerini örtmek için parlamentolarında sözde Ermeni soykırımını kabul edenler, kendi geçmişlerine dönüp baksalar neyi kabul ettiklerini çok daha iyi görebilirler" dedi.

Tüfenkci, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Ankara Şubesi tarafından bir otelde düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bir yandan terörle mücadele ederken bir yandan da ekonomisini büyütmeye çalıştığını dile getirdi.

mastöbbülenttüfenkciTürkiye'nin bölgede, komşu ülkelerdeki insanlara da umut ışığı olduğuna, 3 milyona yakın Suriyeli mülteciyi misafir ettiğine dikkati çeken Tüfenkci, "Kendi kapılarına gittiklerinde kıyameti koparanlar, Türkiye'ye insanlık dersi verenler çok ciddi bir imtihanla karşı karşıyalar. Kendi iç meselelerini örtmek için parlamentolarında sözde Ermeni soykırımını kabul edenler, kendi geçmişlerine dönüp baksalar neyi kabul ettiklerini çok daha iyi görebilirler" diye konuştu.

Bütün bunlara rağmen Türkiye'de vatandaşların işini, aşını büyütmek, üretimi, ihracatı arttırmak için gece gündüz demeden çaba sarf ettiklerinin altını çizen Tüfenkci, "Biz biliyoruz ki bu ülke kalkınırsa refah payı artarsa bundan en fazla bu ülkede yaşayan insanlar faydalanacak" ifadesini kullandı.

mastöbadilgevrekTüfenkci, Malatya'nın kalkınması için el ele verilmesi gerektiğinin altını çizerek, Malatya'ya onkoloji hastanesi yaptırılması ile ilgili projeyi yatırım programına aldıklarını, ikinci bir devlet üniversitesi yapılması için de çalıştıklarını kaydetti.

MASTÖB Genel Başkanı Adil Gevrek de İstanbul'da bir kültür evi yapmak istediklerini, bunun için hükümetten destek beklediklerini söyledi.

Ankara, AA

mastöb1

mastöb2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bir garip yolcu (7 yıl önce)
    Sayın bakan, Çek kanunu ile iilgili esnaf, sanayici ve bankalar sorun yaşıyor. Lütfen elektronik çek ve çek kart konusunda çalışmalarınızı hızlandırınız. çek kart ile kredi kartı gibi vadesi ve tutarı belirtilerek pos cihazı ile tahsilatı yapılır. Böylece kayıt dışı elden ödemeli çekler tarih olur. Firmalarda finansal takvimini doğru ayarlar. Bankaların çek kart limit ve teminatı konusunda atacakları adım ve sizlerin desteği ticareti daha yapılabilir hale getirir. Yine eleketronik çek ile dbs mantığında tahsilat yapılabilir. Her iki yöntemle yapılan ödemelerin karşılığı üçüncü bir tarafı etkilemeyecektir. Kayıt dışı ortadan kalkacaktır.
    0
    0
    Yanıtla