SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Demokrasimizi Geliştirmeye Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2018-05-25 21:37:30
A- A+ PAYLAŞ

81 ilin AKP adaylarının tanıtım toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Enflasyonla mücadele konusunda yeni ve çok ciddi önlemleri seçimden hemen sonra yürürlüğe koyacağız. Epeyce gerilettiğimiz, ancak son dönemde bir parça yukarıya doğru hareketlenen enflasyon sorununu ülkemizin gündeminden çıkartmakta kararlıyız. Cari açığı yapısal sorun olmaktan çıkartıp kalıcı bir şekilde düşüreceğiz” dedi.

Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen AKP'nin milletvekili aday tanıtım toplantısına eşi Emine Erdoğan ile katılan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, salondaki partililerce coşkuyla karşılandı. Erdoğan, salondaki partililere eşi ile birlikte karanfil attı. Toplantıya Başbakan Binali Yıldırım, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Bakanlar Kurulu üyeleri, milletvekilleri ve adaylar katıldı. Erdoğan, konuşmasına, "Aynı Yoldan Geçmişiz Biz" şarkısını söyleyerek başladı.

Adayların 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde milletvekili adaylığı sıfatıyla "bu kutlu yola" çıktığını ifade eden Erdoğan, Türkiye'ye ve millete hizmet için hep birlikte çıktıkları bu yolculuğa devam edeceklerini dile getirdi. AK Parti'nin 2002'den beri girdiği her seçimden birinci çıktığını anımsatan Erdoğan, "2002 yılındaki seçimlerde yüzde 34 oy oranına uluşarak iktidar olduk. 2007 seçimlerinde bu oranı yüzde 47'ye çıkardık ve yine tek başımıza iktidar olduk. 2011 seçimlerinde yüzde 50 seviyesine ulaştık ve tek başımıza iktidar olarak yola devam ettik. 7 Haziran 2015 seçimlerinde yüzde 41 düzeyindeki oy oranına rağmen tarihimizde ilk defa Mecliste çoğunluğu sağlayamadığımız bir seçim yaşadık. Biz, tek başımıza hükümet kuramadık ama diğer partiler de çoğunluğu sağlayıp milletin karşısına çıkamadılar. Bunun üzerine 1 Kasım 2015'de seçimleri yeniledik ve yeniden yüzde 49,5'lik oy oranıyla tek başımıza iktidara geldik. Ayrıca 10 Ağustos 2014 cumhurbaşkanlığı seçiminde ve 16 Nisan halk oylamasında yüzde 52'lik oy oranlarına ulaştık" diye konuştu.

"Vakit Türkiye Vakti diyerek yola çıkıyoruz" 

"Gezi olaylarıyla başlayan, 17-25 Aralık emniyet, yargı darbe girişimiyle süren, bölücü terör örgütünün çukur eylemleriyle kanlı bir hale dönüşen ve nihayetinde 15 Temmuz darbe girişimiyle zirveye ulaşan bir süreci de hep birlikte yaşadık" diyen Erdoğan, tüm bu saldırıların üstesinden sadece ve sadece milli iradeye olan bağlılıkları ve güvenleri sayesinden geldiklerini dile getirdi. Erdoğan, "Biz, böyle bir mirasla 'Vakit Türkiye Vakti' diyerek yola çıkıyoruz ve 24 Haziran'da cumhurbaşkanlığı seçimini yüzde 50'nin çok üzerinde bir oyla kazanmayı hedefliyoruz. Aynı şekilde milletimizin en az yarısının desteğini alarak TBMM'de de güçlü bir grup kurmamız gerekiyor. Bunların yolu da yine milletimizle olan gönül bağımızı güçlü tutmaktan geçiyor. Cumhurbaşkanı adayınız olarak şahsım, milletvekili adaylarımız sizlerle el ele vereceğiz ve inşallah her iki seçimden de yüzümüzün akıyla çıkacağız. Kardeşlerim, işte bu cesaret, bu heyecan, bu coşku Allah'ın izniyle bizlere 24 Haziran'da o beklenen neticeyi getirecektir" ifadelerini kullandı.

"Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye" 

Erdoğan, seçimlerde milletin karşısına hiçbir zaman eli boş çıkmadıklarını belirterek, milletin huzuruna bir yanlarında önceki hükümetleri döneminde yaptıklarıyla, diğer yanlarında bir sonraki dönemde yapacaklarıyla çıktıklarını dile getirdi. 6 Mayıs'ta İstanbul'da seçim manifestolarını açıkladıklarını aktaran Erdoğan, "Bugün, 'Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye' başlığıyla hazırladığımız seçim beyannamemizi, 'yaparsa yine AK Parti yapar' diyerek milletimizin taktirine sunuyoruz" dedi.

"2053 ve 2071’e doğru emin adımlarla yürüyoruz" 

Erdoğan, beyannamelerinin giriş kapısı mahiyetindeki "Gelecek Vizyonumuz" başlıklı bölümü paylaşmak istediğini kaydederek konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bugün tüm dünyada her alanda baş döndürücü hızda bir değişim yaşanıyor. Bir yandan teknolojik dönüşümler yaşanırken, diğer yandan sosyal ve kültürel alanda yeni eğilimler gözleniyor. Değişimi iyi algılayarak uyum sağlayanlar kazanırken, değişim sürecinde geri kalanlar ise eskisinden çok daha fazla bedeller ödüyor. Biz, dünyadaki eğilimleri, oluşan fırsatları, yeniden şekillenen ilişkileri dikkatle analiz ederek bir yol haritası ortaya koyuyoruz. Yeni dönemin ayırt edici vasıflarından olan dijitalleşmeye özel bir önem veriyoruz. Dijital Türkiye'nin vaktinin geldiğine inanıyoruz. Ülkemizi, cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yılına daha güçlü bir şekilde yaşamak için 2023 vizyonumuzu daha önce ortaya koymuştuk. Yeni hükümet sistemiyle bu vizyonumuzu daha da güçlendirerek Türkiye’yi iş dünyamızın, genç girişimlerimizin, iş kadınlarımızın küresel ölçekte söz sahibi olduğu bir ülkeye dönüştüreceğiz. 2023’e beş kala kendimize ufuk çizgisi olarak belirlediğimiz 2053 ve 2071’e doğru da emin adımlarla yürüyoruz. Önümüzdeki dönemde gelişmekte olan ülkelerin üzerinde yüksek ve sürdürülebilir bir ekonomik büyüme sağlayacağız. Böylece dünya ekonomisinden aldığımız payı yüzde 1,5 düzeyine taşıyacağız. Korumacılık eğiliminin küresel düzeyde yükseldiği bir ortamda, geçici rüzgarlara kapılmayıp dışa açık, rekabetçi, serbest piyasayı esas alan ekonomik yapımızı güçlendirerek yola devam edeceğiz. Coğrafyamızın ve dinamik genç nüfusumuzun tüm avantajlarını da kullanarak ülkemizi küresel düzeyde bilgi üreten ve bilgiyi katma değere dönüştüren bir güç haline dönüştüreceğiz."

"Kadınların iş gücüne katılma oranını yüzde 40’ın üzerine çıkaracağız" 

Kalkınma hedefleri çerçevesinde kadınların kalkınma sürecine daha aktif katılımını desteklemeye devam edeceklerinin altını çizen Erdoğan, "Bir yandan kadın girişimciliğini güçlendirirken, diğer yandan kadınların iş gücüne katılma oranını 2023 sonunda yüzde 40’ın üzerine çıkaracağız. Son 16 yılda yaptığımız atılımlarla özellikle alt orta gelir durumunda olan ülkemizi üst orta gelir grubuna yükselttik. Yeni hedefimiz ülkemizi yüksek gelirli ülkeler ligine taşımaktır. Türkiye’de bu güç var mı, var. Hiç endişemiz yok. Kapsayıcı bir ekonomik büyüme anlayışı içinde, ekonominin nimetlerini daha adaletli bir şekilde tüm toplumsal kesimlere paylaştıracağız. Bir yandan gelir dağılımını iyileştirirken, diğer yandan bölgeler arası dengesizlikleri azaltacağız. BM İnsani Gelişmişlik Endeksine göre yüksek insani gelişmişlik seviyesine çıkarmış olduğumuz ülkemizi en yüksek insani gelişmişlik seviyesine de ulaştıracağız. Önümüzdeki dönemde gelirini daha adil paylaşan ve nesiller arasındaki hakkaniyeti sağlayan bir toplum haline geleceğiz. Çalışma, istek, yetenek ve becerisine sahip herkesin üretime katkıda bulunduğu, demokratik standartları yüksek, her alanda kalkınmış bir ülke olma yolunda kararlılıkla ilerleyeceğiz" şeklinde konuştu.

"Mega projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz" 

Erdoğan, küresel düzeyde ekonomik ve sosyal gelişmeleri şekillendirmesi beklenen alanlardaki teknolojik gelişmelere yoğunlaşacaklarını dile getirerek, teknolojinin her alanında yetkin bir ülke haline geleceklerini ifade etti. Aynı zamanda insanları zihni ve fiziki becerilerinden faydalanabilecekleri yeni alanlarda istihdam edeceklerini aktaran Erdoğan, milli gelirden araştırma-geliştirmeye ayırdıklarını kaynaklarının payını yüzde 2'nin üzerine çıkararak imalat sanayisinde yüksek teknolojili üretimin payının hakim olduğu ekonomik bir yapıya sahip olacaklarını söyledi. Kamuda ve özel sektörde de kurumsal kaliteyi arttırmış bir Türkiye'yi hedeflediklerini belirten Erdoğan, "Sadece ulusal düzeyde değil uluslararası düzeyde de hizmet verecek şekilde mega projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz. Ülkemizi eğitim, sağlık, iletişim, enerji, savunma sanayi, ulaşım ve ticarette yerli ve milli üretimde dünyada söz sahibi olan bir ülke haline dönüştüreceğiz. Özellikle savunma sanayisinde önümüzdeki dönemde Türkiye sadece kendi ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayacak dünyanın önde gelen ihracatçıları arasında yer alacaktır. Ülkemiz için vazgeçilmez olan gıda ve enerji alanında en üst düzey tedbiri hayata geçireceğiz. Bu bağlamda akıllı ve yeşil kent projeleriyle şehirlerimizi daha yaşanılır bir niteliğe kavuşturacağız. Gelecek nesillerimize medeniyetimizin izlerini bulacakları, iftihar edecekleri bir şehir bırakacağız. Eğitim, kültür ve sanatta yenilikçi ürün ve yaklaşımlarda tüm insanlık için yeni atılımlar yapmaya devam edeceğiz. AB başta olmak üzere farklı bölgesel yapılarla ekonomik ve siyasi ilişkilerimizi daha da güçlendireceğiz. Yakın coğrafyamızda huzur ve refah ortamı için katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Küresel düzeyde daha özgürlükçü, kapsayıcı, adaletli bir düzenin tesisine öncülük yapacağız. Türkiye, bugün olduğu gibi gelecekte de demokrasi ve adaleti sadece kendi insanı için değil tüm insanlık için istemeye devam edecek. Dünya 5'ten büyüktür çağrımızı kararlılıkla ifade etmeye devam edeceğiz. Güçlü ve büyük Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Vakit, Türkiye vakti" dedi.

"Cumhurbaşkanlığını kazanmak kadar Mecliste çoğunluğu elde etmeyi de önemsiyoruz" 

Seçim beyannamelerinin ikinci kısmını yeni yönetim modelinin oluşturduğunu ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bilindiği gibi 24 Haziran seçimleri aynı zamanda yeni yönetim sistemimizi ilk defa hayata geçirmemize vesile olacak. Milletimiz, 24 Haziran'da bir sandıkta kendini temsil etmek üzere milletvekillerini, diğer sandıkta kendini yönetecek cumhurbaşkanını seçecek. Bunun için yeni dönemi 'Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye' ukdesiyle ifade ediyoruz. İnşallah bağımsız ve güçlü bir yargı ile de inşallah demokrasimizi sağlam temeller üzerine oturtuyoruz. Meclis ile cumhurbaşkanı ne kadar ahenk ve işbirliği içinde çalışırsa Türkiye o kadar kazanacaktır. Bunun için 24 Haziran'da cumhurbaşkanlığını kazanmak kadar Mecliste çoğunluğu elde etmeyi de önemli görüyoruz. Türkiye'de Meclisin itibarı en çok AK Parti iktidarları döneminde artmıştır. Partilerin aralarındaki kavgalar sebebiyle millete hizmet veremez hale gelmiş olan Meclisimizi tarihinin en büyük reformlarına imza atan bir kurum haline getirdik. 27 Nisan e-muhtırasından 15 Temmuz'a kadar demokrasimize yönelik tüm saldırılara karşı dimdik duran TBMM, milletimizin gözünde adına yakışır bir konuma gelmiştir. Yeni dönemde Meclisi daha güçlü bir yere taşımakta kararlıyız. Mevcut sistemde Meclis, kanun tasarılarını hazırlayan hükümetin gölgesi altında kalıyordu. Yeni sistemde ise hükümeti temsil eden cumhurbaşkanı bütçe dışında Meclise kanun teklif edemiyor. Böylece kanun yapma yetkisini tek başına ve sadece milletvekillerine vererek Meclisi gerçek gücüne biz kavuşturduk. Meclisin hükümeti denetleme yetkileri daha da arttırılmış, yeni dönemde de sürüyor. Cumhurbaşkanı tarafından kurulacak hükümet ise kararnameler ve diğer düzenleyici işlemlerle tamamen milletimize hizmete odaklanacaktır. Kararların daha hızlı alınacağı ve daha etkin uygulanacağı yeni sistem ülkemize çok ciddi zaman maliyeti olan sıkıntıları ortadan kaldıracaktır. Seçimlerin hemen ardından cumhurbaşkanına bağlı olan kamu yönetimi tepeden başlayarak aşağıya doğru yenilenecek, reforma tabi tutulacaktır. Bu konudaki halen devam eden hazırlıklarımızı seçimlerin ardından yürürlüğe sokacağız. Yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığı da önem verdiğimiz bir başka husustur. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından diğer kurumlarımız yargıda da darbe ve vesayet kalıntılarını ortadan kaldırmak için gereken adımları attık. Yargının sadece kendi işiyle uğraşacağı bir sistemi kurma yolunda önemli mesafe katettik."

“Devlet yönetiminin her kademesinde istişareyi ve katılımcılığı en üst düzeye çıkartmak için çalıştık” 

“Ana muhalefetin 15 Temmuz’u kontrollü darbe olarak yaftalaması ve sadece terörle mücadele için kullanılan OHAL’i diline dolaması demokrasimiz bakımından utanç vericidir” diyen Erdoğan, tüm dünyanın Türkiye’yi darbeler ve terör örgütleri karşısındaki duruşu sebebiyle taktir ettiği bir süreçte ana muhalefetin böyle bir tavır takınmasını milletin unutmayacağını söyledi. AKP’nin bir laiklik tanımı olduğunu belirten Erdoğan, “AK Parti laikliği, dini özgürlüklerin ve farklı hayat tarzlarının hukuk devletinin teminatı altına alınması ve devletin bütün inanç gruplarına eşit mesafede durması olarak görüyor. Tek parti döneminde, darbe ve vesayet döneminde millete karşı baskının bir aracı haline getirilen laiklik anlayışına karşı biz kendi tanımımızı milletimizin taktirine sunuyoruz. Bu çerçevede FETÖ başta olmak üzere insanlarımızın inançlarını istismar ederek devlete ve sivil siyasete tasallut eden yapılarla mücadeleyi kararlılıkla devam ettireceğiz. Kendi partimizden başlayarak devlet yönetiminin her kademesinde istişareyi ve katılımcılığı en üst düzeye çıkartmak için çalıştık, çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Hızlı Tren ve Malatya

Hızlı tren hatlarının da bir başka önemli ulaşım projesi olduğuna dikkat çeken Erdoğan, “Ankara, İstanbul, Eskişehir, Konya hatlarına ilave olarak İzmir, Mersin, Sivas, Kayseri, Bursa hızlı tren hatlarındaki çalışmalar sürüyor. Bunun yanında 2023 perspektifimizde Erzurum’dan Samsun’a Malatya’ya kadar pek çok şehrimizi hızlı tren konforuyla tanıştırmayı planlıyoruz. İstanbul’da inşası bitmek üzere olan yeni havalimanımız Türkiye’nin prestij eserlerinden biridir. Yeni havalimanımızın ilk etabını inşallah 29 Ekim tarihinde hizmete açıyoruz. Rize Artvin, Bayburt Gümüşhane, Yozgat, Karaman, Çeşme Alaçatı, Batı Antalya havalimanlarını da birkaç yıl içinde tamamlamayı hedefliyoruz. Filyos, Mersin ve Çandarlı limanları deniz ticaretimize yeni nefesler kazandıracaktır. ” dedi.

“Şehircilik konusunda çok önemli atılımlar gerçekleştireceğiz” 

Seçim beyannamesinin 7. başlığının çevre, şehircilik ve yerel yönetimler olduğunu belirten Erdoğan, “ÇED süreçlerinin daha etkin kullanımını, uygulanmasını temin edeceğiz. Su havzalarının tamamını koruma altına alacak bütüncül bir yönetim modeline geçeceğiz. Orman alanlarımızın büyüklüğünü ülkemizin üçte birini kapsayacak şekilde 233 milyon dekara çıkartacağız. Şehircilik konusunda çok önemli atılımlar gerçekleştireceğiz. Tarihimizden aldığımız ilhamla insanın aynası olarak gördüğümüz şehirlerimizi karakter sahibi mekanlarla estetik, huzurlu ve güvenli hayat alanları haline dönüştürmekte kararlıyız. Şehir ve şehir yönetimini birbirini tamamlayıcı unsurlar olarak görüyoruz. İnsanı merkeze alarak kültürün, sanatın, yeşil vazgeçilmez parçaları olduğu şehirler kurmak ve yaşatmak istiyoruz. İstanbul başta olmak üzere marka değeri yüksek şehirlerimizi küresel düzeyde cazibe merkezleri haline dönüştüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Aday tanıtımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekili adaylarının tümüne taahhütlerin ve projelerin yer aldığı 360 sayfalık kitabın dağıtıldığını belirterek, "Tüm detaylar orada var. Sizlerden bu perspektifi öncelikle çok iyi hazmetmenizi bunun yanında seçim çevrelerinizdeki vatandaşlarımıza çok iyi anlatmanızı istiyorum. AK Parti milletvekili adayı olmak size çok büyük sorumluluklar yüklüyor. AK Parti milletvekili adayları duruşu, bakışı, anlayışı olan aşkı ve davası olan insanlardır. Sizler aynı zamanda bir büyük medeniyet davasının temsilcisisiniz. Bizler millet olarak bu topraklarda hep güzel başlangıçlar yaptık. İznik’te Selçuklu ile Sögüt’te Osmanlı ile, Ankara’da Cumhuriyetle güzel bir başlangıç yaptık. 1950’de çok partili hayata geçerek güzel bir demokrasi başlangıcı yaptık. 16 yıl önce AK Parti ile demokrasi ve kalkınma yolunda güzel bir başlangıç yaptık. 15 Temmuz’da milletimizle birlikte istiklalimize ve istikbalimize sahip çıkma konusunda güzel bir başlangıç yaptık. Şimdi de 24 Haziran’a yeni yönetim sistemimizle güzel bir başlangıç yapmaya hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantıda 81 ilin AKP adayları da sahnede tanıtıldı.

AKP'nin Malatya adayları Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, Selahattin Barış Palandöken ile Vahit Atalan da sahneye çıkarak salondakileri selamladılar.

Ankara, iha- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

156 yorum yapılmış

  • MALATYALI BİRİ (5 yıl önce)
    BU SECİMDE GÖRÜYORUM Kİ REİSİ YALNIZ BIRAKTILMAK İSTENIYOR. VE SEÇİME BERABER GİRDİĞİ MHP KULLANILIYOR. HA O AK AKP BU YUZDEN MILLETVEKİLLERİNDE MHP VERSEM BİRSEY OLMAZ MANTIĞINI EMPOZE ETMEYE ÇALISIYORLAR GEÇENLERDE YORUM YAPAN BIRİ VARDI YORUM ISE AKPLİYİM AMA MHP OY YAZIYORDU. BİR AK PARTILI AKP YAZMAZ BU YUZDEN BPROFILINE GİRDİM BAKTIM ADAM CHPLİ BUNUN GİBİ ÇOK ÖRNEK VAR ÇOK SES ÇIKARTIP INSANIN AKLINI BULANDIRDILAR. SESSİZ ÇEKİMSER KALANLAR DA KALABALIK DA İŞ VAR DIYEREK DUSUNDU DÜŞÜNME BÖYLE ARKADAŞ! REİSİN DAVASI AK PARTİ İLE BAŞLADI VE DEVAM EDECEK LÜTFEN REİSİN EMANETLERİNE SAHİP ÇIKIN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Sirf Sevket keskin in tepkisinden 5.sira adayi getirildi $evket keskin kefil Öznur hanimda keskin i karşısına alamadı vay siyaset vay
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı Tutan (5 yıl önce)
    Way menim yiğit Vekilim. Yerine kimleri koymuşlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı hamido (5 yıl önce)
    ak parti 3, mhp 2, chp 1 vekil çıkaracaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (5 yıl önce)
    OYLAR REİSE MİLLET VEKİLİ OYLAR MHP YE YANI ADAM GİBİ ADAM HAMİDO ESKİ DELEDİYE BAŞKANI NIN YIYENİ MEHMET FENDOĞLUNA
    0
    0
    Yanıtla
  • Kürşad (5 yıl önce)MURAT isimli kullanıcı yorumuna
    Kesinlikle ben de iyiparti dusunuyordum ama mhp bizim her dönemdeki partimiz lidere liyakat esastìr oyum MHP YEE
    0
    0
    Yanıtla
  • haşmet (5 yıl önce)
    Bu 5 numaralı aday kendine oy verebilecek mi merak ettim, Ankara'da yaşıyor bildiğim kadarıyla... Yani gerçekten pes. Malatyamızın onca değeri varken, 74 aday adayı varken, sen git aday ithal et. Geçen seçim de Nurettin Yaşar ve Taha Özhan'ı getirdiniz, Malatya'ya doğru dürüst uğramadılar bile. Malatya'yı çantada keklik görüyorsunuz ama bu sefer tüm seçimlerde Akparti'ye oy veren ben bile, vekillikte ya boş kullanacağım ya da Mhp'ye vereceğim, sırf aday listesine olan tepkimden dolayı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Güzel kardeşim (5 yıl önce)haşmet isimli kullanıcı yorumuna
    Recep Tayyip Erdoğanı MHP ile Mecliste güçlü kılalım. Malatya siyasetini dizayn etmeye çalışanlara en güzel cevabı sandıkta verelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Akp gençlik kolları yorumlar için emir almış. Buralara yazıyorlar. Boğulmadan önce çırpının bakalım. “Milletin sırtından doyan doyana Bunu gören yürek nasıl dayana Bilmem ağlasam mı ağlamasam mı?”
    0
    0
    Yanıtla
  • Kürşad (5 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Yorum budur duygularıma tercüman oldun hakan kardeşimmm
    0
    0
    Yanıtla
  • Suna YILDIZER (5 yıl önce)
    Herkese insanca yaşayacağı bir ev, aş, iş, eşit eğitim olanağı, sunulan kaliteli sağlık hizmeti, inanç, girişim ve ifade özgürlüğü; mutluluğun, huzurun ve güvenliğin anahtarıdır. Halkımız, siyasi partiler, basın, sivil toplum örgütleri 15 Temmuz darbe girişiminin önlenmesinde meydanları boş bırakmadı, adeta destan yazdı, demokrasi nöbetinden başarıyla, yüz akıyla çıktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (5 yıl önce)
    Muhalafet seçimlere hazırlıksız yakalanmaktan çok kendi arasındaki taktiksel hamlelerden dolayı seçime hazır hale gelecek bir siyaset üretemedi.. Algı siyasetiniz tarihin çöplüğüne gömülecek.. Ak Parti Yoluna Durmadan Devam Edecek..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nil (5 yıl önce)
    Allahın izni ile R.T.E 'nin gayreti ve başarısı ile durmak yok yolumuza devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Tomo yuzlerce yorum var hepsi mi trol bence asıl trol sensin hangi vkl adyyla iş tutuyosun çıkarın ne yoksa kodamanların çocukları gibi senin çocuklarını da belediyede işe mi aldılar
    0
    0
    Yanıtla
  • arğalı (5 yıl önce)
    akp liler bu kadar yorum yapmışsa bu habere bu iş TAMAM demektir.Eskiden bu siteye bakmazdı bile akp liler demekki tutuşmuşlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (5 yıl önce)
    REİSİMİZ DOLARLARI BOZDURUN DEDİ BOZDURDUM DÜNYA KADAR ZARAR ETTİM CANI SAĞ OLSUN AMA BU VEKİLLRELE YOLA ÇIKMAYA ÇOK HATA ETTİ MALATYA DA OYU %50 DÜŞTÜ
    0
    0
    Yanıtla
  • VATANSEVER (5 yıl önce)
    REİSE CANIM FEDA OYUMUDA VERECEM AMA VEKİLDE CHP YE VERECEM ÇÜNKÜ CHP MİLLETVEKİLLERİ HALIN İÇİNDE REİS HESAP SORACAK SECİMDEN SONRA BU VEKİLLRE NEDEN MALATYA OY KAYBETTİ DİYE
    0
    0
    Yanıtla
  • GMZ (5 yıl önce)
    Her ne olursa olsun yılmadan cumhurbaskanımızla ve mılet vekılerımızle devam edıcegız yıne baskanımız cumhurbaskanım olucak DEVAM
    0
    0
    Yanıtla
  • Gamze (5 yıl önce)
    Kım cıkarsa cıksın onumuze yılmadan dımdık gerı cumhur baskanımızı baskan yapıcagız miletvekılımız tam kadro herzaman devammmmmmmm
    0
    0
    Yanıtla
  • Sılaa (5 yıl önce)
    Reise(RTE) her daim destek halindeyiz mhp den de 2 adet vekil hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa TOMO (5 yıl önce)
    Yok hekimhanlı yok malatyalı yok misafir yok ahmet yok mehmet yok hasan yok hüseyin bunların hepsi algı operasyonu yapan troller inanmanyın kanmayın Malatya vekillerinden Türkiye Reisinden razı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kendi adına konuş bence
    0
    0
    Yanıtla
  • hani malatyada deli haydarın meşhur lafı var DE VALLA DE ..........anlayan malatyalı anladı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Arkadaşlar buradan algı yaparak seçmenin kararını değiştireceğini sanıyor düne kadar mhp ye kelleci faşist kan dan beslenen diyenler mhp ye dost gibi görünüp Mhp ye oy verecek seçmeni tehdit ederek Malatya da imajı yerle bir olan birilerinin ekmeğine yağ sürme derdinde reis belki cumhur da yuzde 70 alır Malatya da da bu liste o oyu alırmı imkansızz
    0
    0
    Yanıtla
  • Melih (5 yıl önce)
    Vaybe 6.0 bakalim 6.0 mi yoksa akp 3 mhp 2 chp 1 çıkacakkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (5 yıl önce)
    Hem vekil hem Cumhur ittifakı devam bu seçimin kazananı ak parti ve MHP kaybedenler halkı kaybedenler allah birliğimizi daim etsin reise allah güç kuvvet versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Isim mi bulamadılar deka yazmışlar algınız sökmezzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Malatyahaber den bile algı başlamış yorumlara bakınca hep aynı cümleler belkide sadece bir ip den yorumlar yapılmış Malatya akp gençlik kolları müdehalesi var inşallah dediğiniz gibi olur ama sanmiyorum Malatyalı bu kişilerden sıkıldı bıktı artık hep aynı liste hep aynı kişiler Oznur Çalık ne kattı kaçıncı dönemi Malatya da hiç unutmam çocuğunu yurda sokamayan gariban köylü biri öznur hanimdan destek istedi yıl çok oldu yine vekil hiçbir yardımı olmadı Ahmet Çakır BUYUKSEHIR BELEDIYESINİ BORÇ BATAĞINA SOKTU 500 TRILYON BORÇ VAR AKP MALATYA DA KAN KAYBEDER TABİ MHP YE VERCEM DIYIP DE GERİ AKP YE OY VERECEK SEÇMENLER OLMAZSA AMA BU KEZ ÇOK ZOR HİÇBİRŞEY YOLUNDA GİTMIYOR EKONOMİ DIŞ POLİTİKA MALATYA
    0
    0
    Yanıtla
  • birbilen (5 yıl önce)
    bu yorumların çoğu talimat doğrultusunda yazıldığı çok belli olmuyor mu??? ibretliksiniz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat ÇİTİL (5 yıl önce)
    Detaya girmeye gerek yok. Recep Tayyip Erdoğan'ın anlattığı seçim beyannamesinden anladığım: -"Türkiye'yi baştan sona yeniden inşa edecek ve muasır medeniyet seviyesine yükselteceğiz." Diğerlerinden anladığım: -"Erdoğan'ı indirip O'na bunları yaptırmayacağız."
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz kimsiniz buradan algı oluşturmayın bu site Malatya nın tek tarafsız yayın organı naparsaniz yapın değiştiremezsiniz insanların düşüncelerini kararlarını
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeynep (5 yıl önce)
    Reis ne demiş se o , 6 da 6 Allah'ın izniyle durmak yok devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Büşra (5 yıl önce)
    "Biz, gerektiğinde tüm fertleriyle inancı, vatanı, bayrağı, devleti uğruna savaşabilen, bunu göze alan bir milletiz."Böyle güzel düşünen bu millet için hizmet eden bir lider daha dünyaya da Türkiyeye de gelmeyecektir.Yolumuz yolundur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Troller sayfaya resmen müdahale etmiş. Oylar MHP YE DIYENLER UMARIM 24 HAZIRAN DA DÖNEKLİK YAPMAZLAR SÖZÜNDE DURURLAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Gülüfer kurt (5 yıl önce)
    Geleceğimizin aydınlığı için şu ana kadar bizi yanıltmadığından bütün dünyayı karşısına alarak dik duruşu ve cesareti, lider gibi lider oluşundan ötürü oylarımız cumhurbaşkanımıza ve malatya millet vekili aday adaylarına oylarımız kullanacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erolll (5 yıl önce)
    Ben birşey anlamadım seçiliyorlar ama Malatyanın birsürü sorunu var hiç birisi kılını kıpırdamıyor sanki ölü toprağı üzerine serili sadece mevkiyi kullanıyorlat bence bunlarda iş yok çünkü duruşları koltuk hevesi gibi görünüyor oy moy yok..
    0
    0
    Yanıtla
  • Avşinasi (5 yıl önce)
    Sayın cumhurbaşkanımızın ve sayın vekillerimizin sonuna kadar yanındayız vakit Türkiye vakti
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdi Seçkin (5 yıl önce)
    Mhp Ak Partiden “Oyum reise ama milletvekilinde mhpye vercem” diye algı yapıp oy kapacağına, iyi partiye kaptırdığı oyları alsa Cumhur İttifakı şaha kalkar. Lütfen bu oyuna bir son verin. 24 haziran miladımız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mhp liler değil o sözü söyleyen akp seçmeni arti siz de mhplilerden reis e oy beklemeyin biz vermeyecez onu da bilin MHP YAHUT IYI PARTI fark etmez MHP insallah dirilecek er ya da geç ülkücüler kimin dost kimin düşman olduğunu çok iyi bilir merak etme
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin Meriç (5 yıl önce)
    "Cumhurbaşkanımız Sn: Recep Tayyip Erdoğan Adam gibi Adam. ..Rabbimiz kendilerinden Razı olsun. Biz Sizleri Allah cc için Seviyoruz. .16 yıldan bu ana kadar hep sizin vaad etkilerini Eserlerinizle Şahid olduk. "VATANINA-DEVLETİNE-BAYRAĞINA-MİLETTİNE" SAHİP ÇIKARAK HİZMET ETMEKLE birlikte Halkınızin Gönlünde Gül oldunuz.Bunu AK Parti'ekibinizle Şah eserler Ülkemizde inşa etiniz..Hele Malatya'mıza kaysidiyarina verdiğiniz değer ap ayrı bir güzellik oldu.15 Temmuz 2016 Fetö’cülerin Darbesine karşı dik duruş gösteren AK Parti'nin Tüm. Teşkilâtı Başta il Başkanımız Sn: Hakan Kahtalı -Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır - Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sn: Hacı Uğur Polat -Bakanımız Sn: Av Bülent Tüfenkci -Ablamız Sn: Öznur Çalık -Milletvekilimiz-Mustafa Şahin -Nurettin Yaşar. ..Darbeye duruş göstermeleri. ..Sizinle birlikte Ölümüne Cesurca Karşı Duruşları. ..Malatyamızda ki vatansiz vatan hainleri Fetö’cülerın Algilariyla maalesef karşı karşıya kaldılar çok şükür onlar ne yaparsa yapsın #Cesur Malatya halkımız AK Parti ve Akparti nin Milletvekillerine Sahip çıkacaktır. .bizler ÖLÜMÜNE Vatanimiza-Bayrağımiza-Devletimize-Milletimize. .Milletvekillerimize sahip çıkacağız #24Haziran2018 Seçimlerinde Bu Başarımız Sandiklarda yansitacagiz inşallah #Durmak yok yola Devam Yeniden Diriliş CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ HAYIRLI OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (5 yıl önce)
    Tasalanma yiğidim; zaman bizden yanadır Külümüzden yükselen duman bizden yanadır Son durak, son ilahi ferman bizden yanadır Dünya düşman olsa da, Allah bizden yanadır Akıllarını 1 dolara kiraya verenler dolar 5 lira olunca Reis i yalnız bırakacağımızı sanıyorlar sa beyhude bir çaba ve çırpıştır.Bizler Reisi ve onun yol arkdslarını yolda bulmadik ki yarı yolda bırakalım onun için Durmak Yok Yola DEVAM
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayse (5 yıl önce)
    Herzaman olduğu gibi 24 hazirandada reizimizle beraberiz .6 da 6lık bir skorla malatyada tarih yazacagiz Reisinde dediği gibi DURMAK YOK YOLA DEVAM
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan yaylacı (5 yıl önce)
    İsimler değişsede değişmesede davamız belli liderimiz belli, seçilen her aday Reis nezdinde kabul gördükten sonra bize düşen davamıza ve vekillerimize sahip çıkmak Vakit türkiye vakti Güçlü lider güçlü meclis inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • REIS (5 yıl önce)
    REISLE durmak yok yola DEVAMMM reismizin destekcisiyiz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (5 yıl önce)
    Aç gözünü Türkiyem,tekrarı yok bunun oylar reise ve ak partiye reisi ve ekibini yalnız bırakmamak için durmak yok yola devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Yağmur ÇEKİÇ (5 yıl önce)
    Sayın Cumhurbaşkanımız 24 haziran seçimlerinde Malatya'mıza güveniyor. Reis'isimizin güvenini boşa çıkarmayacağız. Çok çalışacağız. Zamanı gelince de mühürü basıp sandıkları patlatacağız. Milletvekilleri seçiminde de aynısı olacak inşallah. Yabancı devletler ve içimizdeki hainler hiç sevinmesin. Reis'i yine seçeceğiz yine başımıza lider yapacağız ve bu sever cumhurbaşkanımızı BAŞKAN yapacağız. Kimse de buna mani olamaz, olamadığı gibi kara propaganda da yapamaz biz Ak parti teşkilatı olarak kara propagandaları aydınlatmaya ve gereğini yapmaya devam ediyoruz çok Şükür!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Eco (5 yıl önce)
    Sizlere bir bitimi bile vermem .
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazan Karakurt (5 yıl önce)
    Arkadaş yurduma alçakları uğratma sakın Siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın Doğacaktır sana vadettiği günler Hakkın Kim bilir belki yarın belki yarındanda yakın... Yarınlara güvenle uyanmak için sayın Cumhurbaşkanımız ve değerli yol arkadaşları vekillerimizle birlikte durmak yok yola devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Serpil (5 yıl önce)
    Vakit Türkiye vakti bõlücülere hainlerle geçit yok Reis nerde biz oradayız
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSHAB (5 yıl önce)
    Kim dönerse dönsün biz dönmeyiz yolumuzdan diyen reisimizin sonuna kadar arkasındayız rabbim bizi bu seçimde de zaferle çıkmamız nasip etsin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Serpil (5 yıl önce)
    Dedelerimiz Menderes ile babalarımız Özal ile bizlerde Erdoğan ile yürüyeceğiz. Reisi yalnız bırakmayacağız. Allah'ın izniyle zafer akpartinin DURMAK YOK YOLA DEVAM
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilgehan (5 yıl önce)
    @ Bu Memleketin Ümmeti Muhammedin Tayyip Erdoğana Ve Ak Partiye İhtiyacı var Dış Mihrakların Oyunları Belli Oklarını Çevirmişler Atabildikleri Kadar Atıyorlar Asıl Mücadele Şimdi Başlıyor Canla Başla Mücadele Edip Memlekete Sahip Çıkmamız Gerek Sonuna Kadar Tayyip Erdoğan Sonuna Kadar Ak Parti
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Reisimiz Cumhurbaşkanımıza biz sahip çıkmaz biz desteklemezsek bizi bu refaha varlık içinde yaşamamıza şimdi eleştirenlerin bile bu lükse sahip olmalarına ufkumuzu açmamıza olanak sağlamış başkanımıza en büyük kötülüğü yapmış oluruz hizmet edip gecesini gündüzüne katmış reisimiz ve adaylarının istisnasız başa gelmesi için elimizden geleni yapmazsak yarın gelecek pişmanlık fayda vermeyecek geçmiş dönemlerde şuan iktidara talip olan zihniyetlerin neler yapıldığına bakıp şimdi bize bugün bu imkanları veren reisimize ders vermeye çalışmak ferasetten uzak bir buhrandır kanmayın kimsenin lafına aldırış etmeyin başkanlığa devam vekillere tamam diyenlerin laflarına bugün ekibine dokunmaya çalışıp etrafını boşaltmaya çalışanlar yarım reisimize saldıracaktır bize yakışan on yıllarca kan ve göz yaşından kurumamış şu toprağa 24 haziranda gelecek nesillere güçlü Meclis güçlü Hükümet güçlü Türkiye ile yeni Ümit tohumları ekip kaldığımız yerden devam etmemiz gerekir başta memleketim sonra tüm ülkem inşallah 24 haziran günü gereken cevabı verip türlü çevrilen oyunlara kanmadan duraksamadan yola devam edecek unutmayın sahipsiz vatanın batması haktır biz sahip çıkarsak bu vatan batmayacaktır Malatya ak partinin kalesi olacak inşallah güçlü Türkiye güçlü Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Bu vekillere oy vermem yalakalığa gerek yok bunu tüm malatyalılar biliyor bu üçlüyü artık istemiyoruz, oyum reise meclis mhpye hayırlısı artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Sonnn (5 yıl önce)
    Her kes kendi adına konuşsun kimi secegini biliyor Malatya artık düz mantık ile ilerlemek yok ak parti için ölenler Malatya için çalışan tek vekil veli agbaba nedense haberler de adı geçen tek vekil ak parti milletvekilleri daha kaysi için bir öneride bulunmadı ne için hangi hizmet için verilecek arkadaş. Kaldırım için mi yoldan geçemiyoruz nasıl bir hizmet bu ben her zaman hizmet edenden yanayım devletin verdiği ödenekler ile yapılan işler ortada inşallah çalışan kazansın bu defa adaletli bir seçim olsun Malatya için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emine akdag (5 yıl önce)
    Recep Tayyip erdoğana Allahın izniyle güveniyoruz oyumuzu kime derse ona veriyoruz Rabbim yar ve yardımcımız olsun firsatcilara fırsat verdirmesin Allah reisimizi başımızdan eksik etmesin durmak yok yola devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Kasım (5 yıl önce)
    Reis ne derse o sıkıntı Yok. Hak ile batılın savaşında hakkın yanında olmak için oylar reise, oylar ak partiye
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (5 yıl önce)
    Cumhur İttifakı sağlam geliyor.Milliyetçi Hareket Partisinin minimum 1 tane vekili hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Fadime Aslan (5 yıl önce)
    Guclu TURKIYE guclu YARINLAR icin DURMAK YOK YOLA DEVAM........
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (5 yıl önce)
    Reis siyaseten tecrübeli ve kendisini yarı yolda bırakmayacağına inandığı adayları seçmiştir. Bugün Reis için en önemli konu sadakattir. Her defasında seçimin ve güçlü meclisin ne kadar önemli olduğunu vurgulayıp durdu. Özellikle 2023 e giden bu süreçte Reisin meclis tarafı dan eli kolu bağlanmaması gerekir bu yüzden vekil sayısı her seçimden daha çok önemlidir. İnanıyorum ki Malatyalılar olarak ülkemiz üzerine oynanan ve hergün bir yenisi eklenen operasyonlara gerekli cevabı verip saflarımızı her zaman olduğundan daha sıkı tutacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus yener (5 yıl önce)
    Vatandaş Yunus olarak diyorumki 24 Haziranda oyumuzu Başkomutana ve onun askerlerine vereceğiz Reis güçlenirse Türkiye güçlenir Dünya müslümanları güçlenir Akpartiye Reisimize vereceğiz şimdi Türkiye Zamanı Birlik Zamanı
    0
    0
    Yanıtla
  • Birsel tosun (5 yıl önce)
    Cumhurbaşkanımızın bize olan güvenini allahın izniyle sarsmayacağız. Onun seçtiği vekillere tam destek vereceğiz. Allahın izniyle 6'da 6 yapacağız inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nilüfer (5 yıl önce)
    Herzaman yanındayız yolunuz açık olsun tam destek hep destek Reis le hep ileriye Türkiyem
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurettin (5 yıl önce)
    Reisimizi desteklemeye sonuna kadar DEVAM TAMAM diyenler daha niçin TAMAM dediklerini bile bilmiyorlar durumu farkına varsalar hepsi DEVAM diyecek düzeyde REİSİMİZİN VE MİLLETVEKİLİ adaylarımızın sonnuna kadar destekciyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nursel özlek (5 yıl önce)
    Bizim mucadelemiz pazara kadar değil reisle mezara kadar. Devam edecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gül kaplan (5 yıl önce)
    REiS Bitti diyene kadar DEVAM ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Şükran (5 yıl önce)
    Reisimiz kimi seçtiyse başımızın tacıdır oyumuzu reise milletvekili oyumuzu başka partiye vermenin ne anlamı var reisin elini kolunu bağlayıp meclise göndermenin mantıklı olmadığını düşünüyorum meclisimizin güçlü olması lazım vekillerimiz Malatyamıza milletimize hayırlı olur inşallah durmak yok yola devam yaa olacağız ya olacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Derya Kayabaş (5 yıl önce)
    Durmak yok yola DEVAMM
    0
    0
    Yanıtla
  • Derya (5 yıl önce)
    ERDOĞAN: Uzay üssümüzü Antarktika'da açıyoruz. İnsansız savaş uçağının ar-gesine başladık. Havuzlu çıkarma gemimizin (Uçak gemisi) yapımını bitireceğiz. Millet Bahçelerini kuracağız diyor. Reis milletini düşünürken biz nasıl onu tek bırakırız. Malatya yine kendine yakışanı yapacak ve Her zaman olduğu 24 Haziran da Vekiline, Reisine sahip çıkacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan baytemur (5 yıl önce)Derya isimli kullanıcı yorumuna
    Hiç gülesim yoktu neden burdan duyuyorum hehe sen ne içtin kafanmı güzel bunlar nere biz nere saman ı bile bulgaristan dan gürcistan dan alan ülke bunları yapmış Allah tan kork o yazdıklarını ilkokul değil anaokulundaki çocuklara desen sana gülerr
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    Sonuna kadar REİSİN arkasındayız. Ömrünü kendi evlatlarından çok milletin evlatlarına adayan liderimizi yanlız birakmayacaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hidayet kamile güler (5 yıl önce)
    Reisimizede sayın vekillerimizede her zaman tam destek malatyamıza hizmetleri asla inkar edilemez durmak yok yala devam
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (5 yıl önce)
    Reisle yola devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Hidayet kamile güler (5 yıl önce)
    Reisimede vekillerimde sonuna kadar tam destek allah muaffak etsin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayni zat ismini değiştirmeyi unutmuş heheee
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (5 yıl önce)
    Reisle durmak yok yola devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Derya (5 yıl önce)
    Reis bugun bir buçuk saat konuştu. Projelerin özetinin özetini anlattı.. Bunları gerçekleştirebilmesi için Güçlü Bir Meclis topluluğuna ihtiyacı var. Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Vekillerimize de destek olup mecliste reisi daha güçlü yapacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sıddıka Tüfekçi (5 yıl önce)
    Bizim yolumuz doğru bizim yolumuz Allah yolu Allahın izniyle yolumuzdan kimse döndüremeyecek başaramadılar basaramayacaklar. Durmak yok yola devam her şey Türkiye için Reis'e can feda.Sen yürü millet seninle yürüsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Irmak (5 yıl önce)
    Reis’in yanında olup ilk sevdası Ak partiye mühür vurmamak Reise de ihanettir dar bakmayın lütfen şahıs meselesi değil dava meselesi olarak görün. Biz bu yola şahıslarla çıkmadık Reisle çıktık. Ak Parti Reisin gözbebeği ise bizim içinde O’dur. Oyuna gelmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayfer (5 yıl önce)
    Reis isterse biz yaparız Allahın izniyle 6 aday 6 milletvekili güçlü başkan güçlü ekip güçlü Türkiye
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol Arıkan (5 yıl önce)
    Maşallah Allahın izni ile yeni bir rekor gelecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Acun (5 yıl önce)
    Reisin yanındayız. Vekil adaylarımız Reisimizin emanetidir. Onun emaneti başımızın üstünde yeri vardır. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus (5 yıl önce)
    Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye
    0
    0
    Yanıtla
  • Yuksel (5 yıl önce)
    Kadro çok iyi Rabbim Yardımcınız olsun Recep Tayyip Erdogan nın seçmiş olduğu miletvekili adayı bizim.için çok degerrlidir Rabbim yar ve yardimcniz olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayse oflazgil (5 yıl önce)
    Dört yanimizda bu kadar dusmanimiz var.ancak güçlü bir devletimiz var.secilen.millet vikili a daylarimizda her yönden egitimli siyasetin icinden insanlar. Inanıyorum ki ulkemizin huzurlu bir gelecek için ellerinden geleni yapacaklar.basaramicaklar. Çünkü kurulan kurulan cumhur ittifaki ulkemiz icin vaz gecilmeyecek bir yontemdir. Cok şükür . Geriye kalan muhalefet liderlerinin ne kadar yalan soyledikleeini goruyoruz.ALLAH yardimcimiz olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Azize (5 yıl önce)
    Dönmek yok devam ?? RTE ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Dilan Taştaş (5 yıl önce)
    Oyum Recep Tayyip Erdoğan ve gurur duyduğum Ak Ğarti millet vekillerim için yolunuz açık olsun durmak yok yola devam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgül Gülhan (5 yıl önce)
    Necip milletimiz 15 temmuzda verdiği cevabı 24 haziranda verecektir mesele vatansa gerisi teferruattır
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhittin GÜRBÜZ (5 yıl önce)
    Bizler Malatyalı olarak görevimiz Reisimizin elini güçlü tutmamız lazım Seçilen vekiller AK Parti teşkilatının tercihidir yani Cumhurbaşkanımı Recep Tayip ERDOĞAN'ın tercihidir bizlere düşen de sandıkda bu doğrultuda oyumuzu kullanmak dır Çalışma arkadaşlarınıda Kendisi seçmekde
    0
    0
    Yanıtla
  • Miraç (5 yıl önce)
    Secilen adaylarimizin halkimiza en dogru hizmet edecegi arastirilip secilmis olup ulkeye ve vatanimiza en iyi hizmetleri yapacagindan hic bir supemiz yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Allahın İzniyle İstikrar Sürecek #VakitTürkiyeVakti #VakitMalatyaVakti #DEVAM
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay (5 yıl önce)
    Oyumuz sonuna kadar reisin Ama milletvekili oyumuz MHP başka yere oy yok Malatya da millet koyun değil herkes bunun farkında
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasemin (5 yıl önce)
    Ak partimizin Ak vekillerimizi ve Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Meral (5 yıl önce)
    Iste adalet iste kalkinma.malatya ya tek vatan tek bayrak tek vatan tek millet gucunu verecek olan buyuk liderin buyuk adimi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (5 yıl önce)
    Arkadaşlar!! Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğana oy verip vekil seçiminde oy vermemek nasıl bir düşüncedir Allah aşkına. Reisimiz daha bugün Güçlü Cumhurbaşkanı Güçlü Meclis dedi. Cumhurbaşkanımız meclis güçü yani milletvekilliği çoğunluğu almadan nasıl güçlü olacak. Sizin bu dedikleriniz deposu boş bir arabaya benzer araba hernekadar güzel olursa oldu ama benzini yoksa deposu boşsa neye yarar yapmayın Allah için cumhurbaşkanımızın imzası var bu adayların altında sağlıklı düşünelim lütfen.. Reisimizi mecliste tek bırakmayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Enes demez (5 yıl önce)
    Cumhurbaşkanımız reisimiz Malatya’ya kimi aday göstermişse bir bildiği vardır. Sonuna kadar reisimize bağlılık gösterip gösterdiği adayları destekleyeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adın gibi biliyorsun bu listeyi Recep Tayyip Erdoğanın yapmadığını. Cumhur İttifakı Ak Partili için fırsat bu vekillere haddini MHP ile bildirmenin tam zamanı. Recep Tayyip Erdoğan ı Mecliste MHP ile güçlü kılacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz Siner (5 yıl önce)
    Reis'le ölümüne ölümüne deyip, Reis'in onayladığı listeyi beğenmeyip oyum başka yere diyenler Davayı anlamamış! Reis muhalefet vekillerlemi icraat yapacak! Bizim için savaş ama sana kısıtlı cephane veririze benziyor! Reis parlemeonto desteği alamazsa Abdulhamit’ten farklı kalmaz! O yüzden hep destek tam destek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (5 yıl önce)
    İnşallah MALATYAmız daha da ilerilere gidecek, milli iradeye sahip çikmamız lazım hem REİS e hem de vekillere destek olmamiz lazim, gün şer odaklarına karşı birleşme günüdür... RABBIM yolumuzu açık eylesin... 24 haziran TÜRKİYEnin kader günüdür. .
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısıkentli44 (5 yıl önce)
    Haçlı ittifakına karşı Hilal'in yanındayız. DURMAK YOK YOLA DEVAM... Sonuna kadar seninleyiz REİS!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Tekin (5 yıl önce)
    Herkes malatyamiza yakışanı yapsın. Birkaç kişiye kizipda hata yapmamalı. Suan yoğun tepki altında olan Ahmet Cakir başkanım bir kötülük yaptıysa on tanede iyilik yaptı. Bölgenin birinci ili ve Türkiye’nin de sayılı sehirleri arasına soktu. Malatya’ya çok yenilikler getirdi ve yatırımları artırdı. Yakında 3 organize sanayi bölgesi kurulacak ve dahada gelişecek Malatya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayat (5 yıl önce)
    Tek bayrak, tek vatan icin , cocuklarimin geleceği için refah bir ülkede yasama devam etmek icin reis ne demişse saygı duyarım ? millet vekilinde A partiye cumhurbaşkanında B partiye görüşüne katılmıyorum. Ulkemiz üstünde oynanan entrikalara meydan birakmamak icin Reise tam destek hep destek ?
    0
    0
    Yanıtla
  • CELİL (5 yıl önce)
    Ekonomiye operasyon var anladık. Algı yaratmaya çalışanlar mı Malatya’ya operasyon yapacaklar?? Allah’ın izniyle MALATYA AK PARTİ’nin Kalesi olacaktır. Kimsenin kuşkusu olmasın :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Pınar (5 yıl önce)
    Kim ne derse desin yolumda oyumda ak parti reisin gittigi yoldan giderim gerisi bos benim icin vekillerimde aynen öyle ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed Furkan (5 yıl önce)
    2023 hedefine tam gaz devam
    0
    0
    Yanıtla
  • ekrem dağli (5 yıl önce)
    bu seçimde akp bırak bizim evde oy çıkmasını sülaleden 1 tane oy çıkmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Avsar44 (5 yıl önce)
    Vakit Türkiye Vakti!Meclisimizi emin ellerde Cumhur Baskanimiza teslim edecegiz insallah.Cumhur Baskanimizin ayagini eksik koymamaliyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (5 yıl önce)
    valaha tamam canımıza tak eeti tamam .
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurcan (5 yıl önce)
    Herdaim AK Parti ve Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Durmak yok yola devam. Malatya 6 da 6 AK Malatya, AK Türkiye için der daim çalışmaya hazırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • fuattt44 (5 yıl önce)
    hersey İYİ olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer kara (5 yıl önce)
    Enflasyonla mücadele konusunda yeni ve çok ciddi önlemleri seçimden hemen sonra alınacak ondan eminiz cumhurbaşkanımızın ve ak partimizin sonuna kadar arkasındayız cevabımızıda 24 haziranda net bir şekilde vereceğiz inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • 16 yildir nerdeydiniz diye sormazlarmı
    0
    0
    Yanıtla
  • ali demir (5 yıl önce)
    bu seçimde akp oy yok resmen dalga geçiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Reissss (5 yıl önce)
    Reise oy var milletvekili oyum MHP’ye diyem abilerim.’REİSİ BAŞKOMUTAN YAPIPTA CEPHEYE SİLAHSIZ ASKERSİZ GÖNDERMEYELİM.’ ÜLKENİN GELECEĞİ İÇİN 2oyuda Ak Partiye verelim ve bu kadro ile 6’da 6 yapalım inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Hatice Akbaş (5 yıl önce)
    Güçlü Türkiye için cumhur iktidarı büyük fırsat.Reisimiz İnşallah bu sinavdanda galip çıkacak.Vatanimiz Milletimiz için hayırlısı olsun İnşallah.Reisimiz kimi aday olarak uygun gördüyse onu desteklicegiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Derya (5 yıl önce)
    Recep Tayyip Erdoğan'ın Olduğu Bir Oluşumda Bu Millet Gözü kapalı oy verir. Çünkü Erdoğan Milletin Adamıdır. 16 senedir Milletin Reise verdiği değeri ve güveni hiç bir oyun yıkamaz.. 24 Haziran da Oylar Hem ERDOĞAN'A hemde vekillerimize gidecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Malatya yine Cumhurbaşkanınin yanında dim dik bir şekilde 24 haziranı diğer seçimlerine nazaran oy oranı ni artırarak büyük bir coşkuyla 25 hazirana başkanlık sistemiyle geçecek ve ortalıkta dolaşan" yok oy kaybetti iki vekil anca çıkarır " diyen o algicilara en iyi cevabı 6 da 6 yaparak verecektir..
    0
    0
    Yanıtla
  • hoca (5 yıl önce)
    oy yok .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Allah'ına Gurban Malatya 6-0 İnşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhittin (5 yıl önce)
    Bizler kişilere değil Reise oy veriyoruz bazı yorumlara baktımda kimi mevcutda memnun değil kimi yeni adaylar bunlar duyulmamış deniyor önemli olan AK Partiye hizmet edenlerin vekil olması benim için hiç de önemli değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayse oflazgil (5 yıl önce)
    Malatya Milletvekili adayları ozenle secilmis basarili kisilerdir. Akp hükümeti ulkemizi borc alan bi ulke iken simdi cevresundeki ülkelere destek olan bir duruma geldik .ekonomi guclendi .simdilerde her yonden saldiran haclilara ragmen ayakta duruyoruz. Tabiki yapılanları görüp destekliyecegiz. Çünkü ulkemizi cokkk seviyoruz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Reis'le ölümüne ölümüne deyip, Reis'in onayladığı listeyi beğenmeyip oyum başka yere diyenler Davayı anlamamış! Reis muhalefet vekillerlemi icraat yapacak! Bizim için savaş ama sana kısıtlı cephane veririze benziyor! Reis parlemeonto desteği alamazsa Abdulhamit’ten farklı kalmaz! O yüzden hep destek tam destek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Allah'ına Gurban Malatya 6-0 inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Güçlü bir cumhurbaşkanı güçlü bir meclis ile iş yapar. O yüzden cumhurbaşkanlığında RTE milletvekilliginde Ak parti
    0
    0
    Yanıtla
  • Pınar (5 yıl önce)
    Benim oyum ak partiye recep tayyip erdoğan olduktan sonra onun yolu yolum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (5 yıl önce)
    İşte Malatyayı Malatya yapıcak Malatyayı daha güzel daha yaşanılabilir bir şehir yapıcak ekip
    0
    0
    Yanıtla
  • Faceden (5 yıl önce)
    Krallll
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa yiğit (5 yıl önce)
    Reis'le ölümüne ölümüne deyip, Reis'in onayladığı listeyi beğenmeyip oyum başka yere diyenler Davayı anlamamış! Reis muhalefet vekillerlemi icraat yapacak! Bizim için savaş ama sana kısıtlı cephane veririze benziyor! Reis parlemento desteği alamazsa Abdulhamit’ten farklı kalmaz! O yüzden hep destek tam destek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hülya Gürbüz (5 yıl önce)
    Güçlü Türkiye için güçlü başkan güçlü meclis haydi malatya 24 haziran seçimlerde reisin ve vekillerin yanında olduğumuzu gösterelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasemin (5 yıl önce)
    Milletvekili seçimlerinde Ak partiye oy vermemek Cumhurbaşkanımızı savaş alanında askersiz bırakmak demektir. Biz Cumhurbaşkanımızı Malatya olarak askersiz bırakmayacağız. Vekillerimizin yanındayız Cumhurbaşkanımızın yanındayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz Burhan KOCAMAN (5 yıl önce)
    Arkadaslar BÜYÜK TÜRKİYE için oylar Akpartiye...! Yorumlara bakıyorum başkanlıkta akp ye millet vekilliğinde MHP ye diye düşünen arkadaşlara sesleniyorum ülkemizdeki hainlere fırsat vermeyin sizin düşünceniz cepheye silahsız asker göndermek gibidir, reisimizi hiç bir zaman yalnız bırakmayacağız insallah davamızın,reisimizin her daim yalnız bırakmayan millet vekili adaylarımızın her daim yanındayız....!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Kardeşlerim reis var vekillere Yok demeyin. Meclisde bize vekiller lazim her ne kadar MHP ile Cumhurbaşkanı ittifakı kurulsada herkes kendi partisine bakar. Ahmet Başkan bi o kadar kötü olamaz ya Malatya’yı Türkiye’nin sayılı sehirlerinden bi tanesi yaptı bir kötülüğü varsa onda iyiliği vardır Malatya’ya dünyanın hic biryerinde olmayan çöpten elektrik santralı yaptı dunyanin her yerinde buraya incelemeye geliyorlar. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Biraz aklı selim düşünüp geçmişi silip yeni bi geleceğe tertemiz bi sayfa açalım. Haydi Malatya güç sende irade sende.
    0
    0
    Yanıtla
  • Derya (5 yıl önce)
    Recep Tayyip Erdoğan var ise eğer bir oluşumun içinde bu millet gözü kapalı oyunu verecektir. Hem Reis'e hem vekil adaylarımıza.
    0
    0
    Yanıtla
  • akpartili (5 yıl önce)
    Reise can feda cumhurdada millet vekilligindede oyum reise ne kadar malatya millet vekilleri adayları sevilmesede oyumu hem millet vekilligi hemde cumhurda reise verecem.
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin batuhan köse (5 yıl önce)
    Recep Tayyip Erdoğan a canım feda AKP şimdi yükselişe geçiyor hazirmiyiz MALATYA sandiklari PATLATMAYA
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Osman kaya (5 yıl önce)
    Reisimiz yola devam allahına izniyle davamız hak yolumuz ak
    0
    0
    Yanıtla
  • Aslı Gizem Gündüz (5 yıl önce)
    Vakit, Türkiye vakti!.. Vatanımız , memleketimiz için Cumhurbaskanımizla vekillerimizle sağlam adımlarla 2023 ve 2071 hedeflerimiz için ilerlemeye devam ediyoruz. Tüm vatanımıza hayırlı olsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurcan (5 yıl önce)
    Geleceğe daha sağlam İlerleyiş için güçlü bir kadro ile #DEVAM İnşAllah.. #Malatya 6 da 6 yapacak Allah'ın izini ile. Güçlü bir Malatya güçlü bir Türkiye demek. Yeni yatırımlar ve ilerleyişler için her daim AK Partimizin ve Sn. Cumhırbaşkanımızın yanında ve destekçisiyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Derya (5 yıl önce)
    Ne Gariptir ki bildiğimiz insanlar gelince "biz bunları istemiyoruz, oyumuz sadece ERDOĞANA " diyenler yeni gelen adaylar için ise " e bunlar kim " diye serzeniş yapıyorlar. Ki Selahattin Bey Hariç Hepsi Malatyalı. Bişey isterken yada düşünürken bi arkasına bakılması gerekiyor. Sonuç itibari ile Malatya Bugünlere Geldi ise Bu Kadro sayesinde.. Dünde Olduğu gibi bugünde oyumuz RECEP TAYYİP ERDOĞAN'a ve Vekil Adaylarımıza ,,,
    0
    0
    Yanıtla
  • Sıradan Biri (5 yıl önce)
    Reisimizin tek Malatya için değil bütün iller için belirlemiş olduğu vekillerimize güvenimiz sonsuz. Reis seçti ve bizde devam ettirecez inşAllah. Ahmet Çakır ve diğer vekillerimizden Allah razı olsun Malatyayı getirebilecekleri en güzel duruma getirdiler.Inanıyorum ki daha güzel olacaktır. Yeni Türkiye yeni icraatlar.Allah nankörlere zalimlere hainlik etme fırsatı vermesin inşAllah
    0
    0
    Yanıtla
  • Sertac (5 yıl önce)
    Malatyamız 6 da 6 yapacak , Cumhurbaşkanına da vekillerine de sahip çıkacaktır. Güçlü Meclis Güçlü Türkiye diyoruz. Tüm vekillerimizi seviyoruz. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Malatya Beydağı gibi arkanda reisim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut Göğüs (5 yıl önce)
    Biz adaylara değil Partimize oy veriyoruz. Adaylarımız bize Reisin emanetidir. Emanete sahip çıkmak bizim için bir şereftir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (5 yıl önce)
    Arkadaşlar!! Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğana oy verip vekil seçiminde oy vermemek nasıl bir düşüncedir Allah aşkına. Reisimiz daha bugün Güçlü Cumhurbaşkanı Güçlü Meclis dedi. Cumhurbaşkanımız meclis güçü yani milletvekilliği çoğunluğu almadan nasıl güçlü olacak. Sizin bu dedikleriniz deposu boş bir arabaya benzer araba hernekadar güzel olursa oldu ama benzini yoksa deposu boşsa neye yarar yapmayın Allah için cumhurbaşkanımızın imzası var bu adayların altında sağlıklı düşünelim lütfen..
    0
    0
    Yanıtla
  • ak sevdalı (5 yıl önce)
    RECEP TAYYİP ERDOĞANA CAN FEDA BENİM OYUM ONA MİLLET VEKİLLİĞİNDEDE CUMHURBAŞKANLIĞINADA VE BİZ MİLLETVEKİLLİGİNE OY VERİRKEN OYU ÖZNURA AHMET ÇAKIRA DEĞİL CUMHURA VERİYOZ BUNU UNUTMAYALIM.
    0
    0
    Yanıtla
  • Miraç Büyük (5 yıl önce)
    Cumhurbaşkanımız Malatya’ya güveniyor. Malatya da Beydağı gibi Cumhurbaşkanımızın arkasında duruyor durmaya da devam edecek. İl Başkanımızla , Adaylarımızla , il yönetimimizle , ilçelermizle bir bütün olduk Rekorlar kıracağız. Adaylarımızla 6 da 6 yapacağız. Kimsenin de Malatyamız üzerinde algı yapmasına izin vermeyeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Leyla Koçhan (5 yıl önce)
    AK Parti milletvekili adayı olmak çok büyük sorumluluklar ister ve bu sorumluluğu başarıyla devam ettirecek basta Malatya milletvekili adayları olmak üzere tüm adaylara başarılar dileriz Reis ve milletvekili adayları ile Durmak yok yola DEVAM. Malatya'da 6 da 6 inşallah ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf Dinler (5 yıl önce)
    YAHUDİ ŞİMDİ SON ŞANSINI KULLANIYOR. EKONOMİK KRİZ: Aslında kriz çıkması maddeten mümkün değil, bütün veriler çok iyi. 1-Ülkeye gelen turist sayısı 3'e katlandı Bu sene beklenen gelir 36 milyar dolar. 2- İşsizlik rakkamları düşüyor %12.5 dan %10.5 a geldi. 3- TC'nin kalkınması dünyada 2'nci sırada 3- İhracat sürekli yükseliyor 4- Milli gelir sürekli yükseliyor. 5- Milli harp sanayi hayranlık uyandırıyor (TSK'nın kullandığı silah ve mühimmatta şu an da yerlilik oranı %65. (Çalışmalar son sürat devam ediyor. Önümüzdeki seneler yerlilik oranı ÇOK YÜKSELECEKTİR. 2023 de yerli jetlerimiz F16'ların yerine kullanılacaktır. 6- İHA'lar SİHA'lar, ATAK HELİKOPTERLERİ, Bilmemne tankları, roketler, füzeler, denizaltılar ve hattaaaaa uçak gemileri bile YAPIYORUZ. 7- Çok büyük projelerin uygulaması ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR (Dünyanın en büyük 3 projesi bizim vatanımızda YAPILIYOR) 8- Milli bir devlete sahip olduğumuz gibi dünya müslümanlarının UMUDU OLMUŞ, dünyanın en karizmatik ve hayranlık duyulan, gece-gündüz demeden çalışan liderine sahibiz. 9- İçimizdeki hainler vasıtasıyla girişilen a) 17/26 Aralık siyasi darbe girişimi b) Gezi kalkışması c) Hendek savaşları d) 15 Haziran DARBE GİRİŞİMİ e- Satın alınmış gazetecilerin olağanüstü gayret ve istekle yazılmış HALKI DEVLETİNE KARŞI KIŞKIRTMA YAZILARI/TV PROĞRAMLARI......... HEPSİ, ama HEPSİ PÜSKÜRTÜLDÜ. Bunlar tarihteki ilk yenilgileridir "illimünati" nin. Örgüt bu zamana kadar nerede kumpas kurduysa HEPSİNDE BAŞARILI OLMUŞ, devlet yöneticilerini devirmiş, kendi kukla yöneticilerini başa oturtmuştur. ÖRGÜT İLK DEFA YENİLGİYLE KARŞILAŞIYOR. Şimdi son şansı olan DOLAR HUZURSUZLUĞUNU POMPALAMAK diye özetleyebileceğimiz kumpası üzerinde çalışıyor (Pardon şimdi aklıma geldi. Aynı Dolar kumpasını Rusya seçimlerinde de kullandı örgüt ve Rus rublesi %70 değer kaybetti. Fakat RUS HALKI müthiş bir bilinçle liderine sahip çıktı ve PUTİN'İ %90 oyçokluğu ile yönetime geçirdi. Anlıyacağınız "illimünati" bi tokat ta ruslardan yemiştir. KANMAYALIM, LİDERİMİZİ YEDİRMEYELİM, 25 HAZİRAN'DAN SONRA KUMPAS BOŞA ÇIKACAK VE DOLAR NORMAL SEYRİNE GELECEKTİR. Unutmayalım: 1.6 milyar müslüman BİZİM SEÇİMİN NETİCESİNE KİTLENMİŞTİR. Kıymayalım müslümanlara, umutlarını söndürmeyelim. (Not: Müslüman ükle yöneticileri "illimünati" nin esirleridir, emirlerin dışına çıkamazlar. Ben MÜSLÜMAN İNSANLARDAN yani halklardan bahsettim)
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (5 yıl önce)
    Reise can feda seve seve oy verecem.Milletvekili ne gelince oy vermem.MHP verecem
    0
    0
    Yanıtla
  • Hekimhanlı (5 yıl önce)
    Malatyalı seçmene dayatma bence iki aday nereden geldiği belli değil,ben aday yaptım siz oy verin diyorlar ve Malatya halkının çoğunluğunun istemediğini belirttiği çalık ve çakır seçilecek sıradan aday yapılıyor yani ceket koysalar oy verir malatyalı diyorlar.Ülkemiz için hayırlı kimse o kazansın ben çakır ve çalık ın olduğu partiye oy vermem ayrıca meşalecileride unutmamak gerek adaylarda onların etkiside var.
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz 44 (5 yıl önce)
    yoo 7 de 7 de 1 tanede sen koy vekil
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay Atlı (5 yıl önce)
    Ne kadar ilginç değilmi son iki adayın cismini şu an yeni görüyoruz..Bunlar kim ilk defa burada görüyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Saltuk (5 yıl önce)
    Malatya için Cumhur İttifakı fırsat. Normalde Recep Tayyip Erdoğan için de olsa bu Milletvekililerine oy verelim diyen Vatandaş. Şimdi Cumhur İttifakı İle MHP ile Recep Tayyip Erdoğanı mecliste güçlü kılıyor. Yıllardır Malatya siyasetini dizayn eden statükocu yapı değişecek. MALATYA İçin Cumhur İttifakı nimet.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (5 yıl önce)
    Reise oy war diger adaylra yokk oyum mhp ye
    0
    0
    Yanıtla
  • Samet çiçek (5 yıl önce)
    Maşallah, bu kadro 6 da 6 bile yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • AZ SÖYLEMİŞSİN,BENCE 7 HATTA 8'İ ZORLAR.(!)
    0
    0
    Yanıtla
  • Chp ve mhp diye oy potansiyeli olan iki parti var mhp oyununu akp'ye gitse ki öyle zaten chp'yi unutmamak lazım hatta her seçimde chp kesin çıkarıyor o ne olacak bir iyi çıktı gardaş.Durum o yada bu değil Allah için hizmet edecek insanlar inşallah seçilir.
    0
    0
    Yanıtla