SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Cömerttik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:52:21
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, Yeni Malatyaspor'un bu sezon PTT 1. Lig'e çıkacağını ifade ederek, "Gelecek sezon Yeni Malatyaspor Spor Toto 2. Lig'de olmayacak" dedi. 

"ÇOK CÖMERTTİK"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda gazetecilerle bir araya gelen Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, samimi açıklamalarda bulundu. Bayrampaşa ile İstanbul'da oynadıkları karşılaşmada gerek savunma gerekse de hücumda çok cömert oldukları öz eleştirisinde bulunan tecrübeli teknik adam, "Bayrampaşa maçına çıkmadan önce, her müsabakada olduğu gibi galibiyet için plan yapmıştık. Ama Bayrampaşa maçı için şunu söylemek gerekiyor, çok fazla cömerttik. İki yönlü bir cömertliğimiz vardı. Müsabakanın ilk yarısında savunmada, ikinci yarısında da hücumda fazla cömert davrandık" ifadelerini kullandı.

"SEZON SONUNDA HEDEFLERİMİZ TUTMUŞ OLACAK"

Uğur, yollarına emin adımlarla devam edeceklerini belirterek, sezon sonunda hedeflerine ulaşacaklarını kaydetti. Yeni Malatyaspor'un bir üst lige çıkması için üzerilerine düşen her şeyi yapacaklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, şunları söyledi: 

"Müsabakanın ilk yarısı için bir şey diyemeyeceğim. Arzu ettiğimiz oyun anlayışı sahada yoktu. İkinci yarıda oyunu tamamen kontrolümüz altına alsak da, inanılmaz pozisyonlar kaçırdık. Bu pozisyonları, takımımızın çok rahatlıkla değerlendirebileceğini düşünüyorum. Ama herhalde futbolun en keyifli tarafı burası, önceden yapılan hesaplar tutmuyor. Ama ben bir hesabın tutacağını düşünüyorum. Allah'ın izniyle sezon sonunda bütün hesaplarımız tutmuş ve takımımız bir üst lige çıkmış olacak. Hiç kimsenin bundan endişesi olmasın. Onun içinde üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Hiç puan almamaktansa, 1 puan almak önemlidir. Yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz"

"GELECEK SEZON BU LİGE OLMAYACAĞIZ"

Mustafa Uğur, Yeni Malatyaspor'un gelecek sezon Spor Toto 2. Lig'de olmayacağını ifade ederek, "Önceden yapılan hesaplar hiçbir zaman tutmuyor. Geçmiş yıllarla kıyasladığınızda farklı olarak öndeyiz ama biz bulunduğumuz konuma bakıyoruz. Geçmiş yıllara çok dönmek istemiyoruz. O günlerde farklı şeyler olsaydı, bugün biz burada olmazdık. Bugün biz burada olduğumuza göre bugünü değerlendirmemiz gerekiyor. Bugün içinde olması gerekenin üzerinde olmalıydı. Yapmış olduğumuz çalışmalar ve bunun karşılığında sahaya yansıyan mücadele kapsamında üzerinde olmalıydı diye düşünüyorum. Ama kimse endişe etmesin. Şart ne olursa olsun, koşulsuz bir destek istiyoruz. Alacağımız galibiyetle, ligin ilk yarısını lider tamamlayacağız. Ligin ikinci yarısında da bu haftalara kalmadan önceden bu işi bitireceğimizi düşünüyorum. Bu inanç ve kararlılıktayız. Herkes inandığı sürece biz bu işi erkenden bitireceğiz. 2015 yılında Yeni Malatyaspor, Spor Toto 2. Lig'de olmayacak" şeklinde konuştu.

"ZORLU MÜSABAKADAN GALİP AYRILMAK İSTİYORUZ"

Pazar günü sahalarında İzmir ekibi Menemen Belediyespor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarına dikkat çeken tecrübeli teknik adam, tek hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Uğur, iç sahada taraftarlarında desteğiyle iyi sonuçlar almaya devam edeceklerini belirterek, "Menemen Belediyespor zorlu bir rakip. Deplasman karnesi iyi ve puanlarla dolu bir takımla karşılaşacağız. Ama biz, taraftarımızın desteğiyle sahamızdaki bu zorlu karşılaşmayı kazanarak, kendimize bir avantaj sağlamak istiyoruz. Bu grupta hiçbir müsabaka kolay değil. Beyaz Grup ile Kırmızı Grup arasında bir fark var ise, fark olan grup burası. Burada insanların kafasında zayıf ya da güçlü takım olgusunun oluşmamasını istiyoruz. Sahaya yansıyan futbol ve mücadelenin insanların kafasında oluşmasını istiyoruz. Bugüne kadar vasat bir takım görmedim. Üst düzey mücadele edilen bir ligdeyiz. O yönüyle de, bizde en az rakiplerimiz kadar mücadele ederek, bu müsabakadan galip gelmek istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız