SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çok da Şaşırtmadı!.

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:39:25
Çok da Şaşırtmadı!.
A- A+ PAYLAŞ

Son dönemlerde, tüneller başta olmak üzere çok yüksek maliyetli yatırımlarındaki etüd hataları, koordine eksikliği, verilen sözler ve taahhütlerindeki tutarsızlık, trilyonluk projelerdeki hatalar ve aksamalar, üst makamlarıyla arada ciddi farklılık olan bilgilendirmeleriyle gündeme gelen Karayolları’ndan bir başka ciddiyetsizlik ve duyarsızlık örneği şehirlerarası yolların kent girişlerindeki levhalarda da kendini gösteriyor.

Malatya’nın Elazığ yönünden girişinde Orduzu Pınarbaşı civarında bulunan “Malatya” levhasında, Malatya’nın nüfusu 420 bin kişi olarak gösterilirken, Kayseri yönünden girişte nüfus levhada 427 bin kişi olarak yeralıyor. Şehrin Battalgazi’den girişinde de levhada Malatya nüfusu 427 bin kişi olarak gösteriliyor.

Karayolları’nın sürekli çalışma yaptığı, hergün binlerce aracın ve yurttaşın kente giriş yaptığı iki ayrı noktadaki levhalarda Malatya il merkezi nüfusunun birbirinden 7 bin farklı olarak yeralmasını yorumlayan vatandaşlar, “Karayolları bahse konu bölgelerde sürekli çalışma yapıyor. Her gün bu levhaların önünden geçiyorlar, çevresinde çalışıyorlar. Hiç mi fark etmiyorlar bu durumu. 420 bin Malatya’nın 2011, 427 bin ise 2012 nüfusu olsa gerek de, hangisi doğru acaba? Kayseri ve Battalgazi’den girişlerindeki levhaları güncellerken, Elazığ’dan giriştekini unutmuşlar galiba. Bu giriş de, Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün yetkililerinin, ekiplerinin Malatya’ya gelişte sürekli kullandıkları bir güzergahta. Hiç mi görmüyorlar, fark etmiyorlar?” eleştirisinde bulundular. 

FOTO: Tamamı aynı gün çekilen fotoğraflarda, Malatya'nın 3 ayrı girişindeki levhalar görülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız