SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Daha Farklı Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:19:09
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün defans oyuncusu Nilay Feyza Bağca, gruptan birincilikle çıkacaklarına inandıklarını ifade etti.

Tecrübeli futbolcu, Tokat ekibi Ufuk Keleş Gençlik Spor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Bağca, lige galibiyetle başlamanın önemli olduğunu kaydederek, "Maç bizim açımızdan iyi geçti. Aslında daha fazla gol atabilirdik. Ama hazırlık maçı yapmadığımız için bu karşılaşmada biraz eksiğimiz vardı. Eksiklere rağmen maçı 6-0 kazanmasını bildik" dedi.

Tecrübeli futbolcu, Ufuk Keleş Gençlik Spor karşısında maçın ilk yarısında iyi bir futbol ortaya koyduklarını ancak ikinci yarıda takım olarak oyundan düştüklerini kaydetti.

Rakibin oyundan düşmesiyle birlikte birkaç gol daha bulduklarını ifade eden Bağca, rahat bir galibiyet aldıklarını belirtti.

"AVANTAJLI BİR GRUPTAYIZ"

Bağca, takım olarak avantajlı bir grupta yer aldıklarını kaydederek, "Geçen yıl Play-Off'ta mücadele etmeyi başardık. Bu yılda çok rahat çıkacağımıza inanıyorum. Ligin ilk haftasında Kayseri ekiplerinin karşılaştığı rakipler, bizim oynadığımız rakibe karşı biraz daha güçsüzdü. Bu nedenle ligin ilk haftasında farklı skorlar ortaya çıktı. Ben, bu gruptan inşallah birincilikle çıkacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Ligin ikinci haftasında sahalarında Erbaa Gençlik Spor ile karşılaşacaklarını anımsatan Bağca, bu karşılaşmayı da kazanıp 2'de 2 yapmak istediklerini söyledi.

Bağca, "Erbaa Gençlik Spor maçının hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyoruz. Bu karşılaşmanın daha farklı bitmesini temenni ediyoruz. İlk maç hiç hazırlık maçı yapmadığımız için bir nevi hazırlık maçı gibi geçti. Çok pozisyona girdik ama çok gol kaçırdık. Bu maç çok daha farklı bitecektir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız