SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Daha İlerilere Götüreceğiz"

0
Güncellendi - 2018-05-09 05:26:25
A- A+ PAYLAŞ

4 Mayıs Cuma günü Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Hacı Uğur Polat, göreve başlamasının ardından yoğun bir çalışma temposu sergiliyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen yatırım ve hizmetleri gezen Başkan Polat, Turgut Özal Tabiat Parkı devamında yapımı yoğun bir şekilde sürdürülen Doğal Yaşam Parkı ve Hayvanat Bahçesi alanında da incelemelerde bulundu.

İnceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın yanı sıra Genel Sekreter Ercan Turan, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun ile ilgili daire başkanları ve şube müdürleri de eşlik etti.

Çok daha ilerilere götüreceğiz

Orduzu Pınarbaşının Malatya için önemli bir mesire alanı olduğunu kaydeden Başkan Polat, Büyükşehir Belediyesi’nin burada geçmiş yıllarda önemli düzenlemeler yaparak vatandaşların hizmetine sunduğunu söyledi. Turgut Özal Tabiat Parkı 3. Etap çalışmaları kapsamında 70 dönümlük bir park çalışmasının olduğunu kaydeden Polat konuşmasında özetle; “İnşallah bu çalışmaları çok hızlı bir şekilde tamamlayıp, Malatyalı kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. Bugün bu alan içerisindeki çalışmaları yerinde incelemek için geldik. Burada emeği geçen bütün kardeşlerimize ve yüklenici firma Esenlik şirketimize teşekkür ediyorum.

Malatya’ya hizmet için varız. Sosyal doku alanları ne kadar fazla olursa şehrin gelişmişlik seviyesi o kadar artar. Kişi başına düşen yeşil alan miktarı da yine Türkiye’deki gelişmişlik seviyesini gösterir. Bu yönüyle Malatya olarak Türkiye ortalamasının üzerinde bir durumdayız ama bunu çok daha ilerilere götüreceğiz. Birçok sosyal donatısı da bulunan bu alanı, inşallah herhangi bir aksaklık çıkmadığı takdirde bayramda Malatyalı hemşerilerimizin hizmetine açacağız.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Yavuz Siner (5 yıl önce)
    Göreve geldiği günden beri Yoğun gayretlerle çalışan Haci Uğur Başkanı tebrik ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • DEMOKRAT (5 yıl önce)
    EY MUSTAFA ŞAHİNİN TELAFUZ ETTİĞİ GÜZEL KELİMELERİ HAK EDEN MALATYA ! HACI AMCAMIZIN NEDEN ESENLİKTEN AYRILDIĞINDAN HABERİ OLAN VAR MI?
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (5 yıl önce)
    Şu Malatyaspor tesislerinin sağı solu rezalet.Antrenman sahasının arkası sanki çöl gibi duruyor.Oraları da düzenleseniz süper olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat BOYRAZ (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun başkan Allah yar ve yardımcın olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (5 yıl önce)
    Başkanım TOKİ Yavuz selim mahallesi nden Paşaköşkü-Pazartesi PAZARI kurulan caddeye kadar 2 yıldan fazla oldu yapılmıyor.Paldır küldür gidip geliyoruz.Yamalık yapılacak yer kalmamış.
    0
    0
    Yanıtla