SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çok Değişik Bir Maç Oldu'

A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası Play-off mücadelesinde Hacettepespor'u sahasında 2-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor'un başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, futbolculara teşekkür etti.

Katipoğlu, "Futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Bizlere destek veren taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Önemli bir karşılaşma oynadık. Takıma taraftar desteği olunca maç 120 dakikada olsa neticeye gitmeyi biliyoruz. Gruplara kalmamız bizim için bir avantaj, hem maddi olarak takıma katkım olacak hem de süper lig takımları Malatya'ya gelecek. İnşallah Rabbim yardım eder ve gruplarda elimizden geleni yaparız" dedi.

Takımın 4 gün arayla 2 karşılaşma kazandığına dikkat çeken Katipoğlu, "Takımı rahat bırakmaları lazım. Özellikle yorumcular sahanın içerisini konuşsalar inanın ki biz çok rahatlayacağız. Yeni Malatya Sporumuzun önü açık. Bizim bir hedefimiz var. Ama hedef konuşmaktan korkuyoruz. Ama hedefsizde insan olmaz. Bu çocuklar her şeyin en iyisine layık. Teknik heyet ve futbolcularımın kefiliyim. Burada birlik ve beraberlik içindeyiz. Bu birlik ve beraberlik başarıyı getirecek. İnşallah bundan sonra devamı gelir" diye konuştu.

Defans oyuncusu Samet Yeniceli ise, gruplara kalmak için maça çıktıklarını ifade ederek, "Takım olarak gruplara kalmayı istiyorduk. Bu hedefimizi de başardık" şeklinde konuştu.

Hacettepspor karşısında takımının iki golünü kaydeden Muzaffer Aydoğan da, "Gruplara kalmayı çok istiyorduk. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz. İyi oldu bu. Pazar günü yine Hacettepespor ile oynayacağız bir seri yakalayıp, seriyi sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Ufuk Sarı da, "Malatya halkına hayırlı uğurlu olsun. Süper lig takımları gelecek, bu güzel bir şey. Böyle bir maç eminim ki Malatya'da yıllarca unutulmayacak. Çok değişik bir maç oldu. Ama neticede hangi futbolcu nerede görev alırsa alsın elinden geleni yaptı. Herkese tekrar hayırlı uğurlu olsun. Güzel günler bizi bekliyor" dedi.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız