SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Farklı Bir İlçe Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:29:55
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve meclis üyelerini ziyaret ederek , başarı dileklerini iletti. Ağbaba, “Seçimden önce verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Umuyorum ki önümüzdeki dönemde Arguvan çok farklı bir ilçe olacak. Kültür ve sanatın başkenti  olacak” şeklinde konuştu.

CHP Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde il yöneticileriyle Arguvan Belediyesini ziyaret etti.  Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,   “Sayın vekilimizle, Meclisteki özgürlük, insan hakları , demokrasi alanında verdiği mücadeleden dolayı  onur duyuyoruz.Vekilimiz sayesinde Mecliste en çok sorunları dile getirilen illerden biri Malatya. Bizlerde Arguvan’da yerel yönetimler olarak, sosyal demokratlara, partimize yakışır bir yönetim sergileyeceğiz. Arguvan’ı örnek bir ilçe yapacağız. Projelerimizle, Arguvan’ın fiziki ve sosyal anlamda değişimini sağlayacağız.Tüm Arguvanlıların güvenini boşa çıkarmayacağız.” şeklinde konuştu.

ARGUVAN, KÜLTÜR BAŞKENTİ OLACAK

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise yaptığı konuşmada, “Arguvan hem Malatya hem Türkiye açısından önemli bir ilçemiz. Arguvan’a sadece bir ilçe gözüyle bakarsak yanılmış oluruz. Arguvan türkülerin gözesi.Yapısıyla, kültürüyle tüm Türkiye’ye büyük katkı sunuyor. Arguvan’ın kültür-sanat başkenti olacağına inanıyorum. Arguvan’ın kalkınabilmesi için, hak ettiği yere gelmesi için büyük çaba harcayacağınıza inanıyorum. Ben de Malatya Milletvekili olarak Arguvan için ne yapılması gerekiyorsa yapacağım. Seçimden önce verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Umuyorum ki önümüzdeki dönemde Arguvan çok farklı bir ilçe olacak. Kültürel çekim merkezi olacak. Hem sizi hem de meclis üyelerimizi kutluyor, başarı dileklerimi iletiyorum.”ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız