SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Faydalı Konular Ele Alındı"

0
Güncellendi - 2019-06-19 20:16:49
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Adil Gevrek, "Biz, kendi kulüplerimizi, camiamızı temsil ediyoruz ama Türk futbolunun da hep birlikte bir yere gelmesi için bu toplantılarla beraber istişareler yapılması lazım" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Kulüpler Birliği Vakfı 18 Haziran'da bir toplantı gerçekleştirdi. Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya Süper Lig'de yer alan takımların temsilciler katıldı.

Kulüp temsilcilerinin yer aldığı toplantıda TFF'nin yeni yönetimi ile tanışma gerçekleşirken, yayıncı kuruluşun talepleri de görüşüldü.

TFF yönetimi ve Kulüpler Birliği toplantısı sonrası açıklamada bulunan Gevrek, toplantının hayırlı olduğunu ifade etti.

Gevrek, verimli bir toplantının gerçekleştirildiğini kaydederek, bundan sonraki süreçte de bu toplantıların devamının olmasını istediğini belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni seçilen yönetimi ve Kulüpler Birliği'nde yer alan kulüplerin başkanlarıyla istişarelerde bulunulduğunu aktaran Gevrek, "Biz, kendi kulüplerimizi, camiamızı temsil ediyoruz ama Türk futbolunun da hep birlikte bir yere gelmesi için bu toplantılarla beraber istişareler yapılması lazım. Yapılan bu istişarede de çok faydalı konular ele alındı. Sonuçta futbol ailesi olarak aynı geminin içerisindeyiz. Kulüpler Birliği, TFF, yayıncı kuruluş ve sponsorlarımız hep birlikte istişare yapmamız gerekiyor. Bir olmamız lazım. O anlamda tabi ki farklı konular konuşuldu" diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız