SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Güzel Bir Kent"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:12:19
A- A+ PAYLAŞ
 
'Suriye Halkı’nın Dostlar Grubu İkinci Konferansı'na katılmak üzere Türkiye'de bulunan Fildişi Sahilleri Dışişleri Bakan Yardımcısı Alloe Alloe Egene, Malatyalı iş adamlarının daveti üzerine Malatya'ya geldi. 
 
Dışişleri Bakan Yardımcısı Alloe Alloe Egene'nin, Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu'yu ziyaretinde  Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ile Belediye Başkan yardımcısı Alican Bozkurt da hazır bulundu. 
 
Malatya'ya geldiği için memnuniyet duyduğunu belirten Fildişi Sahilleri Dışişleri Bakan Yardımcısı Alloe Alloe Egene, “Malatya çok güzel bir kent, misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.
 
Belediye Başkanvekili Ertan Mumcu ise, konuk bakan yardımcısını Malatya’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Ziyaret sırasında Fildişi Sahilleri Dışişleri Bakan Yardımcısı Alloe Alloe Egene’ye kayısı kristali, kuru kayısı ve tablo hediye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız