SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Güzel Bir Ortam Oluşturduk"

0
Güncellendi - 2016-09-27 16:14:12
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın davetiyle Fahri Kayahan Bulvarındaki Sema Kafe Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulundu. Çalık, Sosyal Tesis ve Park alanının ‘her yönüyle çok nitelikli ve kaliteli bir yaşam alanı’ haline dönüştüğünü belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Yeşilyurt Belediyesi tarafından Fahri Kayahan Bulvarında beş dönüm alan üzerine yapılarak hizmete sunulan Takva Parkın içinde modern bir projelendirmeyle hizmete giren ve misafirlerini ağırlamaya başlayan Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Tesisleri Sema Cafe, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı’yı ağırladı.

Çalık’a ziyarette AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman’da eşlik etti. Sosyal Tesislerde günün yorgunluğunu atan vatandaşlarla sohbet eden Öznur Çalık, tesisin bu bölgede hizmete sunulmasının isabetli bir karar olduğunu ifade etti.

ÇALIK, “BAŞARILI BİR HİZMET, BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Malatya’nın böylesine kaliteli ve nitelikli, halkın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanmış yaşam alanlarına ihtiyaç duyduğunu anımsatan Öznur Çalık “Sema Kafe Sosyal Tesislerine ilk kez geldim, açıkçası hayran kaldım. Her yönüyle çok başarılı bir hizmet sunuluyor. Vatandaşlarımız hem vakit geçiriyorlar hem spor yapıyorlar, bayanlarımız güven ve huzur içinde spor yapabiliyorlar. Park ve sosyal tesis çok şık ve modern bir görüntüye sahip bir tesis olmuş. İlçemize çok güzel yatırımlar kazandıran Belediye Başkanımız ve ekibinin ellerine sağlık, kutluyorum. Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrencilerinden, doğal olarak kaliteli hizmetleri halkımızla buluşturuyor” dedi.

Vatandaşlar ise bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde projelendirilip kısa zamanda hizmete giren Sema Kafe Sosyal Tesislerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ettiler.

Vatandaşlara güzel temennileri için teşekkür eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Hizmetlerimizin vatandaşlarımız nezdinde bu şekilde takdir görmesi hepimizi mutlu ediyor ve çalışma isteğimizi arttırıyor” diyerek vatandaşlara teşekkür etti.

Ziyaret sırasında gençlerle sohbet eden Öznur Çalık,  İnönü Üniversitesi Müzik Bölümünde okuduğunu söyleyen Eray Özer’den bir türkü söylemesini istedi.  “ Etek Sarı Sen Etekten Sarısın” adlı Malatya türküsünü seslendiren Eray Özer,  güzel sesiyle hem Öznur Çalık’tan hemde Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’tan tam not aldı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “İlçemizin önemli bir eksiğini gidermenin ve halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Gerek dış görünümü gerekse de iç mekân tasarımı ile çok şık ve modern bir tesisi hizmete sunduklarını aktaran Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Malatya Milletvekilimiz Sayın Öznur Çalık ve AK Parti İl Başkanımız Hakan Kahtalı’yı Sema Kafe Sosyal Tesislerinde misafir ettik. Hemşerilerimiz için çok güzel bir ortam oluşturduk. Park ve sosyal tesis niteliği taşıyan yeni yaşam alanı her yaştan vatandaşın keyifle dinlenebileceği ve vakit geçirebileceği şekilde tasarlandı. Özel ışıklandırma sistemiyle akşamları da açık olan Park ve Sosyal Tesislerin ön kısmında çocuk oyun grupları, oturma alanları,  yürüyüş yolları ve bisiklet yolları bulunuyor” dedi.

Sosyal Tesislerin bölgeye ayrı bir zenginlik getirdiğini sözlerine ekleyen Başkan Polat, “Takva Park ve Sema Kafe Sosyal Tesisimiz mahalle sakinleri için yeni bir toplanma ve sosyalleşme mekânı olarak önemli bir eksikliği gidermeye başladı.  Sosyal tesisimiz konumu bakımından önemli bir hizmet noktası oldu. Çevresindeki sosyal yaşam alanları, yeşil alanlar ve parklar ile bir bütün haline gelen çok amaçlı park ve sosyal tesisimiz her yaştan vatandaşımıza hitap edecek şekilde tasarlandı. Şık bir tasarımla hizmete giren kafe alanına sahip çok amaçlı sosyal tesisimizin ön tarafındaki geniş alandan 7’den 70 tüm halkımız istifade edebilir. Burada vakit geçiren vatandaşlarımızın memnuniyetlerini görmek bizi fazlasıyla memnun etti. Şehrimize ve ilçemize bu tesisimiz hayırlı olsun” dedi.

Bülten

çalık1

çalık2

park1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • zafer (7 yıl önce)
    başka şehirlerdeki parkları görmeyen ve bilmeyenlere bu parkları beğendirebilirsiniz. Ancak diğer büyükşehirleri görenler için 2-3 dönümlük bu alanlar çok basit yapılardır. Siz Antep, Kayseri ve Konya gibi şehirlerdeki parkları ve sosyal tesisleri lütfen bir inceleyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Cesamin ÖZKAN (7 yıl önce)
    Günde on şehit gelmiş, her gün çaresizlik içinde olan zavallı millet hastanelerde sürünmüş, evine ekmek götüremez olmuş, dış borç almış başını gitmiş, tarım sanayiyerinde saymış kimin umurunda. Aç bir park, yap biraz oto yol, bir havaalanı bir köprü oyalan dur. Hayatında arabası olamayacaklar oto yol ile köprü ile, hayatında o havaalanına gidemeyecekler o havaalanı ile avunsuzn dursun. Göz boyamanın daniskası yapılırken diğer taraftan iktidara yakın olanlar jeepler yatlara gemiciklere binsin dursun. Bu milletin vebali öyle ağırdırki buna sebep olanladan çok acı bir şekilde aheste aheste çıkar hep birlikte göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla