SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Güzel Bir Takım Kuracağız"

0
Güncellendi - 2017-06-27 19:39:48
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un başkanı Adil Gevrek, “Sadece Malatya’yı değil, bölgeyi de sahiplenmesi için çalışmalarımızda, onlarla beraber hem Malatya’yı, hem bölgeyi en iyi şekilde temsil etmemiz lazım” dedi.

Adil Gevrek, 13-14 tane yeni transfer yapacaklarını ve bunun kolay olmadığını belirterek, bayram sonrası bazı transferleri kampa yetiştireceklerini açıkladı.

İyi geçirdikleri sezonun ardından Süper Lig’e yükseldiklerini ifade eden Gevrek, “Sezonu süper lige çıkarak bitirdik. Daha bitirmeden önce transfer çalışmalarımız başlamıştı. İşte yurt dışında izlediğimiz oyuncular vardı. Bizim transfer komitesinde olan arkadaşlarımız var. Birkaç tane transfer yaptık. Bayramdan birkaç gün sonrada İnşallah birkaç tane imza atılacak. Bunu söyleyeyim buradan. Görüşmeler var, sadece imza aşamasına gelen 1-2-3 tane oyuncularımız var. 1 Temmuz’da kamp var.  Onları, 3-4 taneyi kampa yetiştirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Gevrek, Arjantin’de izledikleri futbolcular olduğunu kaydederek, “Arjantin'de izlediğimiz oyuncular var. Onlarda tam bir noktaya gelindi. Şimdi imza atılmadan bir şey diyemiyoruz. Ama oda bir noktaya kadar gelindi. İnşallah onlar da birkaç gün içerisinde bitmiş olacak. Bir kaç tane izlemiş olduğumuz, onlar kanat oyuncularıydı. Defansta biliyorsunuz 2 tane stoper almamız lazam. O konuyla da alakalı işte sağ bek, sol bek. Görüşmelerimiz devam ediyor.  Onlarda önümüzdeki günlerde netlik kazanacak” diye konuştu.

Süper Lig’de Doğu ve Güneydoğu Anadolu’yu temsil edeceklerini anımsatan Gevrek, şunları söyledi:

“Burada Evkur Yeni Malatyaspor’un sorumluluğu büyük. Biz bu sorumluluğun farkındayız. Niye? Hem Malatya uzun bir zaman sonra, 11 yıl sonra süper ligde en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız, aynı zamanda da Doğu ve Güneydoğu’yu da biz temsil edeceğiz. Ve bunu da daha önceki beyanlarımda da bahsettim.  Ben aynı zamanda MASTÖB Başkanlığını da yaptığımdan dolayı (Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği) zaman zaman bölgenin sivil toplum örgütleriyle de görüşüyoruz. Sağ olsunlar, onlarda bize ciddi destek veriyorlar, bizi sahipleniyorlar, bölgemizin takımı diye. O anlamda da biz sadece Malatya’yı değil, bölgeyi de sahiplenmesi için çalışmalarımızda, onlarla beraber hem Malatya’yı, hem bölgeyi en iyi şekilde temsil etmemiz lazım.”

Gevrek, Süper Ligin zorlu geçeceğini belirterek, “Bizim süper ligde kalıcı olmamız lazım. Bu sene zor bir sene. 13-14 tane transfer yapacaksınız, kolay değil, onlar gelip uyum sağlayacaklar. Kolay değil. Ama biz titizlikle, dikkatli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çok güzel bir takım kuracağız. Bizim uzun vadeli düşünmemiz lazım. Tesisleşme anlamında mutlak bizim bir tesisimizin olması lazım. Tesisi yapmamız lazım. Alt yapıya ciddi bir şekilde yatırım yapmamız lazım. Alt yapıda hem Malatya’daki çocuklarımız, hem bölgedeki çocuklarında yetişmesi lazım. Hocamızın da bu konuda gençleri çıkarma konusunda başarıları var. Hocamızla beraber, tabi camiamızla, siyasetçilerin, herkesin destek olmazı lazım. Ve hem Malatya’yı, hem bölgeyi en iyi şekilde temsil etmemiz içinde uzun vadeli ve planlı gitmemiz lazım” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Çok transfer yapmak iyi değil. Kopyala yapıştır adanaspor olmayalım sonra. GİTMESİ GEREKENLER(SÜPERLİGDE FAYDASI OLMAYACAKLAR): SEDAT - MBA - FERHAT - AMUTU - AHMET ARAS - OSMAN FIRAT - MURAT YILDIRIM
    0
    0
    Yanıtla
  • Şamil (6 yıl önce)
    Kim bu rıza bu malatyaspora ne katkısı olmuş. Boş beleş konuşuyor. Bu ve bunun gibiler sayesinde maçlarda takım ceza alıyor. Emeğe saygı yok. İnsana saygı yok. Bu arkadaş malatyalı değil galiba. Eleştirilerimizi düzeyli yapalım bildiğimizi açıklayalım bilmediğimiz konuda ahkam kesmeyelim lütfen. Bu sezon seyircimizide eğitmemiz lazım aksini düşünemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Burda konuşacağım boş boş bazıları passolig sayısına ve forma alarak takıma destek versin.GÖMLEKLE KAZAKLA MAC İZLEMEYE GİDENLER FORMA ATKI ALIN.O ESKİ RESİMLERİ GÖRMEK İSTEMİYORUZ. TARZIYLA TEZAHÜRATİ SAYGISI İLE TARAFTAR KÜLTÜRÜ OLUŞTURMALIYIZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    SAYIN EDİTÖR; BURADA SAYGISIZCA VE HAKARET EDİCİ ŞEKİLDE YORUM YAZAN ART NİYETLİLERE LÜTFEN MÜSAADE ETMEYİNİZ! EĞER ONLARA İZİN VERİYORSANIZ O HALDE BİZİM GİBİ DİĞER SAĞ DUYULU GERÇEK MALATYALILARA DA YORUM YAZMA HAKKI TANIYINIZ! BURADA HİÇ KİMSENİN KİMSEYE SAYGISIZLIK ETMEYE HADDİNİ AŞMAYA VE TERBİYESİZLİK YAPMAYA HAKKI YOKTUR! RIZA EFENDİ! KİMSİN NESİN NE AYAKSIN
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz yavrukurt (6 yıl önce)
    Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız.Allah yar ve yardımcın olsun başkanım.size inanıyor ve güveniyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    SENİN ALLAH'INA KURBAN BÜYÜK BAŞKAN! SEN MALATYASPOR TARİHİNDE TAKIMI İKİ YIL İÇİNDE ÜSTÜSTE İKİ DEFA ŞAMPİYON YAPAN TEK BAŞKANSIN! KİMİLERİ TAKIMI DÜŞÜREREK TARİHE GEÇER. SİZ İSE TARİHE ALTIN HARFLERLE İSMİNİZİ KAZITTINIZ HELAL OLSUN! SENİ ELEŞTİRENLERİ BİLKİ SENİ KISKANDIKLARI VE ÇEKEMEDİKLERİ İÇİN YAPIYORLAR! SEN BİLDİĞİN YOLDA İLERLEMEYE DEVAM ET. AKLI SELİM OLGUN MALATYASPOR TARAFTARLARI HER DAİM SENİN ARKANDA DESTEKÇİN OLACAK BUNU SAKIN UNUTMA...
    0
    0
    Yanıtla
  • selami (6 yıl önce)
    bence oyuncuya söz verdiğin parayı ödemek.oyuncular tanımamışda olsa ben başkana ve ertuğrul sağlam 'a güveniyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • levent (6 yıl önce)
    RIZA YÖNETİME GİR...SENDEN OLUMLU TRANSFERLER BEKLİYORUZ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Sayın yorumcular öncelikle bayramınız kutlu olsun,belliki bir uğraş var malatyaspor için,buunları takdir etmek lazım,eleştiri konusunda yapıcı olmak lazım,en iyisi takımların kamp dönüşünü beklemek,iyi kötü o zaman ortaya çıkar ...biraz sabır...sabır.......
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Yılmaz (6 yıl önce)
    Sayın Başkanımızı yürekten desdekliyoruz.Taşın altın elini değil , bütün belliği koydu.Bayın Büyükşehir Belediye Başkanımızdanher zaman olduğu gibi daha çok desdek bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan ULAŞ (6 yıl önce)
    Yav Başkanımıza laf yok Rıza bey o insan herkesin bırkıp gittiği zamanda Malatyaspora sahip çıktı adı ister Yeni Malatya olsun ister eski Malatya olsun birincisi bu.İkincisi Takımı Adil bey kurmayacak ki Ertuğrul Sağlam kuracak ha onun dediğini almaz ise konuşuruz Ertuğrul hocaya da şahsen ben güveniyorum adamın yaptıklarına bakıp aldık takımın başına ha takım yeni kuruluyor uyum sıkıntısı bir müddet illa ki olacak o da 3- 5 maç sonra yerine oturur bugün süper lige çıkan ekip ilk yarı rakip sahaya gidemiyordu bırakın gol bölgelerini ikinci yari kör topal da olsa başardılar ellerine yüreklerine sağlık emeği olan herkese memleketim adına sonsuz teşekür ederim o insanlara.
    0
    0
    Yanıtla
  • kayisici44 (6 yıl önce)
    adam tek başına 3 yılda 2 şampiyonluk yaşattı takıma gerçekten destek olmamız lazım hiç kolay değil anadoluda şampiyon çıkartmak ve borçsuz sahip çıkalım başkana dosdoğru bir adam
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (6 yıl önce)
    Biraz edepli yazın karşınızda ki kisi malatyaspor baskanı biraz ayıp oluyor.Geç transferleri sen yap
    0
    0
    Yanıtla
  • Riza (6 yıl önce)
    Sevgili uzman! İyi takım kuracağız diyorsun; ama Murat Yıldırımla sözleşme yapıyorsun. Sedatif kampa çağırıyorsun. Çok sıradan, yaşlı, 3. Lig ayarında yabancı getiriyorsun. Bu mu senin iyi takım anlayışın? Birkaç cümle ezber etmişsin. Sürekli aynı şeyleri tekrar ediyorsun. Artık şunu kabul et: Vizyonsuzsun. Geleceği goremiyorsun. Yol-yordam bilmiyorsun. İdarecilik ve hitabet yeteneğin sıfır. Yaptığın tek doğru, Ertuğrul Saglam'i getirmek. Ama onu da kaciracaksin bu gidişle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Karaaslan (6 yıl önce)Riza isimli kullanıcı yorumuna
    Sen kimsin Rıza terbiyeni takın
    0
    0
    Yanıtla
  • Vuzyonsuz dedigin baskan 3 yilda 2 sampiyonluk yasatti hemde borcsuz ve kisitli butceyle el insaf diyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözleşme yapacağı futbolcuları sana mı ?soracak.Adam taşın altına elini koydu.Takımı süper lige çıkardı.Bu takımla ilgili her türlü tasarruf , başkanındır.Siz vizyondan neyi kasdediyordunuz,süslü kelimelerle yalan söyleyip,takıma bir katkısı olmayanları herhalde.Başkan çok konuşmayan,bir şeyler yapmaya çalışan,samimi bir insan.Vizyon Budur.Seninki televizyon
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevgili arkadaşım rıza bey,sizin bu kadar eleştiriye tabii tuttuğunuz BAŞKAN ,MALATYAMIZI 3 yılda spor toto 2.lig kırmızı-beyaz gruptan SÜPER LİGE çıkarttı. Hemde borç batağında olmayan istikrarlı bir takım şeklinde. Sizler şu an bütün transferleri eleştiriyorsunuz.Sizler değilmiydi AZUBUKEYİ de aldıkları zaman nerden getirdiler bu artıkları diyen. Ancak izledikten sonrada ne transfermiş diyen. İzlemeden yorum yapmayın. Siz bi defa kafadan Adil başkana şartlanmışsınız.Şunuda bilmenizi istiyorum vatandaşlar herşeyi görüyor. Geçmiştekiler gibi borç batağından transferler yapıp ya çıktı ya battı emsali ile klüp yönetenleri istemiyoruz. Bir konuyu daha aydınlatmanızı bekliyorum. Adil Başkan ile ilgili yolsuzluk vs. Gibi belgeli birşey varsa bizlerde başarısız diyelim, fakat böyle iftira vs. Şeylerle ayıptır yaptığınız. Ortak sevdamız MALATYASPORUMUZA sahip çıkalım,engel olmayalım. Saygılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kampa çağırma işini başkan mı yapıyor ya, ha ha ha : ) hariçten sallama gardaş. Adil başkan on numara, evet hitabet iyi olmayabilir ama lazım olan o değil, sağduyulu, sabırlı, öngörüşlü, bütçesini bilen bir başkan, seviyoruz ve destekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sende,yol-yordam bilmeden yazmışsın.Yazdıkların edep ve terbiye kurallarının dışında,O herşeyden önce Malatyaspor'un başkanı .Senin bildiğin ,tanıdığın, vizyon sahibi ,güzel konuşan ,iyi idareciler, bu takım iki alt kümedeyken Ortada yoklardı.Başkan İstanbul'da gösterişten uzak yaşayan,iyi bir insan ve iş adamı.Vizyonuna gelirken,Ertuğrul sağlam gibi bir teknik direktörü bu takıma getirmesi onun ileriye dönük düşüncesini ve vizyonunu gösterir.Senin gibilere rağmen,bu takımı süper lige çıkarmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat tasoguz (6 yıl önce)Riza isimli kullanıcı yorumuna
    Doğru söylüyorsun.. vizyon sahibi olmak lazım senin gibi. Takımı 2. ligden alıp süper lige 3 sene içerisinde çıkartmak vizyonu olmamak demek ... Senin vizyon anlayışın bu ise eğer ben Malatya delikanlısıyım diyorsan , delikanlı ol bir daha da futbol ile ilgili konuşma.... Senin gibi vizyon sahibi insanlar yüzünden ne hallere düştük...hadi diyelim başkan bugüne kadar hep yanlış yaptı, tek doğrusu Ertuğrul hoca ise,dogru olarak sadece bunu yaptı ise o bizim başkanımızdır. Hadi yoluna rıza ...
    0
    0
    Yanıtla