SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Güzel Hizmet Veriyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:25:08
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Vahap Boztepe, Devlet Hastanesi’nin tren istasyonuna yakın olması nedeniyle ‘Trenler çalışırken, hastanedeki cihazlar bozuluyor’ iddiasının doğru olmadığını söyledi.

Malatya’da son günlerde ortaya atılan ‘Trenler çalışırken, Devlet Hastanesi’ndeki cihazlar bozuluyor’ şeklindeki iddiayı değerlendiren Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Vahap Boztepe, “Yeni Devlet Hastanesi’nin demiryollarına yakın olmasından dolayı cihazların çalışmadığına dair bir muhtarın bir toplantıda dile getirdiği bir iddia vardı. Hastanemizde böyle bir durumun olması söz konusu değildir. Hastanemiz tam teşekküllü olarak çalışmaya devam ediyor. Ben bu iddiayı okuyunca güldüm. Böyle bir durumun olması mümkün değil. Hastanemizde böyle bir durumun olması mümkün değil. Hastanemiz tam teşekküllü olarak çalışmasını sürdürüyor. Dün hastanemizde tam 90 tane ameliyat gerçekleştirildi, 5 bin polikliniğimiz oldu, servislerimiz dolu, Çok güzel bir şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu hastanenin yapımında emeği geçen Sayın Başbakanımıza, Sayın Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Boztepe, “Böyle bir iddia nasıl ortaya çıktı bilmiyorum. Mümkün değil. Hastanemiz çok güzel bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Allah kimseye hastalık vermesin, ama hasta olanlar bize gelsin, biz en güzel hizmeti verelim. Hastanemizde her türlü ameliyat yapılıyor. Çok güzel ekibimiz var, çok da güzel hizmetler veriyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız