SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Güzel Hizmetlere İmza Attı"

0
Güncellendi - 2019-04-25 15:40:43
A- A+ PAYLAŞ

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz, “Sayın Başkanımız uzun yıllar Battalgazi Belediye Başkanı olarak çok güzel hizmetlere imza attı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde de tecrübesi ile çok daha hayırlı hizmetler yapacağına inanıyorum. Malatya’nın ileri gitmesi için Sayın Başkanımızın yapacağı hizmetlerde yanında olacağız” dedi.

MÜSİAD’ın Malatya ve Türkiye’deki önemli kuruluşlardan biri olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “MÜSİAD Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. MÜSİAD istihdam ve üretim noktasında orta ölçekli sektörel bazlı çalışmalar noktasında takdire şayan işler yapmaktalar. Malatya’da istihdam ve üretim noktasında önemli hizmetlere aracı oluyorlar. Yerel Yönetimler olarak özellikle sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, kanaat önderleri ve sendikalar ile birlikte şehri yönetme azim ve kararlılığında olduğumuzu her platformda dile getirmiştik. Nazik ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mustafa (4 yıl önce)
    Toki de ekmek büfelerinde ekmek bulmakta zorlanıyoruz. Araç bulamadıklarından ekmek gelmediğini söylüyorlar.Gözünüz garibanın ekmeğinde olmasın. Sesimizi duyun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Esenlik (4 yıl önce)
    Vagon fabrikası ve çevre yolunu yapsa Gürkan yapar
    0
    0
    Yanıtla