SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Güzel İmkanlar Sağlandı"

0
Güncellendi - 2016-03-30 02:18:37
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından organize edilen, Kırsal Kalkınma Programı tanıtım toplantısı Battalgazi Silahtar Mustafapaşa Kervansarayında düzenlendi.

Toplantıya, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Murat Asma, Ziraat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Doç. Dr. Orhan Gündüz, Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başer, , Battalgazi mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çiftçiler katıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi Kırsal Kalkınma Desteklemelerinden bahsederek, "IPARD II Dönemi Çağrı İlanı ile Malatya'daki girişimcilerimize çok güzel imkânlar sağlanmıştır. Bu desteklemelerden girişimcilerimizi azami şekilde istifade ettirmek için bilgilendirme toplantılarımızı her ilçede birkaç kez yapmaya çalışıyoruz. Konu ile yetkili arkadaşlarımız birazdan sizleri bilgilendireceklerdir. Malatya'mızın hibe desteklemelerinden en azami şekilde yararlanması ve bu hibelerin üretime katkı sağlaması için hepimiz elimizden geleni fazlasıyla yapmalıyız" dedi.

Daha sonra TKDK yetkilileri tarafından yapılan bilgilendirmelerin ardından, IPARD II Programı ve 1. Çağrı ilanı başvuru şartları üreticilere anlatıldı. Toplantının son kısmında ise, katılımcılardan gelen sorular yetkililer tarafından cevaplandırıldı.

Yeni Malatya Gazetesi

Panoq01

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız