SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Müsabakalar Seyrediyoruz"

0
Güncellendi - 2019-05-18 04:28:16
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, 11, 12 ve 13 yaş Minik Erkekler Greko-Romen Güreş Grup Müsabakaları sürüyor. Müsabakalarda 600 sporcu yarışıyor.

Türkiye Güreş Federasyonu'nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan 11, 12 ve 13 yaş Minik Erkekler Greko-Romen Güreş Grup Müsabakaları, Battalgazi Spor Salonu'nda Perşembe günü gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Müsabakalar, 19 Mayıs'ta sona erecek. Malatya grubundan çıkan sporcular, 13-16 Haziran tarihleri arasında Mersin'de gerçekleştirilecek olan Türkiye finallerine katılacak.

45 ilden 600 sporcunun katıldığı müsabakalarla ilgili açıklamada bulunan Güreş İl Temsilcisi Hasan Aslan, "Minik Erkekler 11, 12, 13 yaş Greko-Romen Güreş Grup Müsabakaları ilimizde yapılıyor. 600 sporcu müsabakalara katıldı. Çok güzel müsabakalar seyrediyoruz. Geleceğin sporcuları, Malatya'da sezonun en güzel müsabakalarını yapıyorlar" dedi.

Uluslararası Güreş Hakemi ve Müsabakaların Başhakemi Mehmet Ilkım ise müsabakalara yoğun bir katılım olduğunu ifade ederek, "Sporcu, hakem ve antrenörleri ilimizden görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Son derece çekişmeli müsabakalar oluyor. Güreşin temeli miniklerden geçiyor. Bu yaş gruplarında bir başarı sağlayamazsanız Avrupa, dünya şampiyonları ve olimpiyatlarda başarılı olamazsınız. Şuanda güreşin temeli olan minikleri icra ediyoruz. Çok güzel müsabakalar oluyor" diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız