SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Çok Güzel Projelerimiz Var..''

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul merkezli olan ve bir süre önce Malatya Belediyesi'nin de katılım kararı aldığı Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB)'ün yöneticileri Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti.

Genel başkanlığını eski bakan ve milletvekillerinden Ahmet Karaaslan'ın yaptığı birlik yöneticilerinin Akın'ı ziyaretlerine ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"..Kısa adı MASTÖB olan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Genel Başkan Yardımcısı Bayram Şahin, beraberinde MASTÖB Genel Sekreteri Mahmut Ali Kaşifoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Deniz ve Malatya Şube Temsilcisi Murat Cengiz ile birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

20 Şubat Salı günü gerçekleşen ziyaret sırasında, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği üyelerini Malatya’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Birlik üyelerinin Malatya’nın bütün sivil toplum örgütlerini bir araya getirerek, Malatya’ya yapılacak hizmetleri daha da yoğunlaştırmak için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Önümüzdeki yılların sivilleşmenin daha çok gündeme geldiği yıllar olacağını ifade eden Başkan Akın, “Avrupa Birliği özellikle kredilerini ve hibe yardımlarını sivil toplum örgütlerine yapmaktadır. Biz de eğer bu kredilerden gereği kadar faydalanmak istiyorsak, bu eksiğimizi en kısa sürede tamamlamalıyız.

Ayrıca, demokratikleşmenin yollarından birisi de sivil toplum örgütlerinin en güzel anlamda hizmet vermesiyle mümkün olacaktır. Sosyal, siyasi ve ekonomik yönden Malatyamız’a büyük katkıları olacak olan bu kuruluşun, hem de Türkiye’ye örnek olacak bir şekilde çalışmalarını yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Genel Başkan Yardımcısı Bayram Şahin ise ziyaret sırasında, Malatya’da bulunmaktan ve Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret etmekten büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, “Belediye Başkanımız İstanbul’a gelirken sivil toplum örgütlerine katılım kararı alarak geldiler ve bizleri çok sevindirdiler. Çünkü İstanbul’da yaşayan Malatyalılar olarak kendi aramızda kurduğumuz MASTÖB’ün faaliyetleri ancak Malatya şehremini ve sayın Akın Bey kardeşimizin katılımıyla daha da zenginleşti. Yapacağımız çalışmaların buradaki takibi, Malatya için yapacağımız hizmetin sahiplenilmesi açısından bizi mutlu etti. Bundan sonra; Bundan evvel yaptığımız önce taslak şeklinde olan faaliyetlerimizi şimdi eyleme geçirmekten mutluyuz ve çok güzel projelerimiz var. Yakında inşallah bunları tek tek, sayın Başkanımızın da desteğiyle birlikte çok geniş kapsamda projeleri sıralayarak Malatya’ya faydalı olacağız” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız